Vappu ja Marja Live: Sara Chafak kertoi löytäneensä vuokra-asunnon 700 eurolla Helsingin keskustasta – kysymys poikaystävän kanssa yhteen muutosta sai hämilleen

Julkaistu:

Sara Chafak on seurustellut poikaystävänsä kanssa 14 vuotta.
Vuonna 2012 Miss Suomeksi kruunattu Sara Chafak, 28, nähtiin torstai-iltana vieraana MTV3-kanavan Vappu ja Marja Live -ohjelmassa. Sara paljasti lähetyksessä, että hän on vihdoin löytänyt etsimänsä vuokra-asunnon ”kaupungilta” eli Helsingin keskustasta.

Juontaja Marja Hintikka kertoi, että Sara on etsinyt omaa asuntoa 700 eurolla ja arveli ettei sillä saa kuin 12 neliötä.

– Kyl mä nyt vähän enemmän sain kuin 12 neliötä, mutta… Jätetään se siihen, Sara vastasi.

Vappu Pimiän kysymys, muuttiko tämä yhteen poikaystävänsä Tuomas Varesvuon kanssa, sai kaunottaren hämilleen.

– Siihen mä en nyt halua kommentoida, mutta kämppä löytyi ja siellä nyt sitten lymyillen, oleskellen, Selviytyjistäkin tuttu missi kierteli.

Saran ja Tuomaksen tarina alkoi jo yläkoulussa, kun samaa koulua käynyt kaksikko alkoi pitää yhtä. Sara on kertonut olleensa tuolloin 14-vuotias.

Tiiviistä seurustelusta huolimatta Sara ja Tuomas eivät tähän mennessä ole muuttaneet virallisesti yhteen, vaan ex-missin pysyvä koti on aina ollut oman äidin luona Helsingin Vuosaaressa.

– Tykkään olla äitini kanssa ja olen tosi perheläheinen ihminen. Olen ainoa lapsi meidän perheessä, joka on vielä kotona, joten äitini sanoo aina, että älä vielä lähde, Sara kuvaili vuosi sitten.

– Minusta on jännää, että Suomessa monet muuttavat niin aikaisin pois kotoa. Marokkolaisessa kulttuurissa se on täysin päinvastoin, siellä on outoa asua yksin nuorena, hän jatkoi.

Sara kertoi myös, että yhteinen elämä poikaystävän kanssa varsin on rauhallista ja vakiintunutta. Parin vapaa-ajan viettoon kuului mökkeily ja yhteisten ystävien tapaaminen viikonloppuisin.

Misseyden jälkeen Sara on matkustellut runsaasti ympäri maailmaa sekä keskittynyt luomaan uraa mallina, näyttelijänä ja laulajana. Moni muistaa hänet myös Selviytyjät-sarjan viime vuoden tuotantokaudelta.