Maailmankuulu poptähti lomaili Suomessa – kuvat mykistivät 28 miljoonaa Instagram-seuraajaa: ”Omg! Onko tuo totta?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maailmankuulu poptähti lomaili Suomessa – kuvat mykistivät 28 miljoonaa Instagram-seuraajaa: ”Omg! Onko tuo totta?”

Popmaailman megatähdeksi noussut Dua Lipa vietti viikonloppuloman Lapissa.

3.4.2019 13:40

22-vuotias brittitähti Dua Lipa on yksi tämän hetken kuumimmista poppareista. Etenkin nuorten suosiossa oleva laulaja on niittänyt viime vuosina mainetta ympäri maailman ja noussut yhdeksi popmaailman ihailluimmaksi artistiksi.

Helmikuussa Dua Lipa voitti kaksi arvostettua Grammy-palkintoa. Hänet palkittiin viime vuoden parhaana uutena artistina ja parhaasta tanssilevytyksestä.

Viikonloppuna nuori megatähti lomaili yllättäen Suomessa. Laulaja vietti pitkän viikonlopun Lapin talvisissa maisemissa tutustuen perinteisiin suomalaisiin aktiviteetteihin. Hän muun muassa hurjasteli moottorikelkalla ja ihaili revontulia.

Dua Lipa julkaisi äärimmäisen suositulla Instagram-tilillään useita kuvia Suomesta. Kuvissa laulaja ajaa moottorikelkalla ja katselee pimeässä mykistäviä revontulia.

– TAIKAA! Revontulet, hän hehkuttaa revontulikuvien yhteydessä ja lisää halunneensa nähdä niitä jo pitkään.

Dua Lipa seurustelee kokki Isaac Carewin kanssa ja myös oli mukana tähden Suomen-matkalla. Carew on julkaissut omalla tilillään kuvia, joista paljastuu, että pariskunta kävi Lapissa myös pilkillä.

– Menimme pilkkimään Suomessa ja nappasimme kaksi kalaa. Ja kyllä, ne olivat jättimäisiä, melkein valaan kokoisia minä luulen, hän vitsailee kuvatekstissä.

Dua Lipa julkaisi tiistaina lumen keskeltä kuvia, joiden yhteydessä hän kertoi nauttineensa matkastaan ja suuntaavansa jälleen töiden pariin.

– Täydellinen pitkä viikonloppu. Nyt takaisin töihin, hän totesi.

Laulajan yli 28 miljoonaa Instagram-seuraaja ihastelevat tähden kuvia Suomesta. Moni on haltioissaan talvimaisemista ja erityisesti revontulet ovat kirvoittaneet kommentteja. Esimerkiksi laulajan amerikkalaisfanit eivät ole uskoa, että taivaalla voi todella nähdä värikkään valonäytöksen.

– Omg! Onko tuo totta? hämmästelee nuori nainen.

– Vau, vau, vau, vau. Tämä näyttää uskomattomalta. Lisään tämän listalle paikoista, joissa haluan käydä, toinen jatkaa.

– Niin taianomaista! Olen halunnut nähdä tämän myös! kolmas tunnustaa.

– Taivas maan päällä, neljäs häkeltyy.

Myös suomalaispoppari Alma on kommentoinut Dua Lipan revontulikuvaa sydän-emojeilla. Myös ruotsalaisduo Icona Pop on kehunut Dua Lipan julkaisemia kuvia.

Matka ei ole Dua Lipa ensimmäinen Suomen-vierailu, sillä tähti esiintyi viime vuonna loppuunmyydyssä Ruisrockissa Turun Ruissalossa.

Dua Lipa syntyi Lontoossa Kosovosta kotoisin olevaan albaaniperheeseen. Vuonna 2006 hänen perheensä muutti takaisin Kosovoon, kun laulajan isä sai sieltä töitä. Hän palasi Lontooseen 15-vuotiaana ja alkoi pyrkiä laulajan uralle. Siellä Dua Lipa kävi teatterikoulua ja työskenteli mallina ASOS-nettikaupassa.

Hänen musiikkiuransa alkoi Warner Music -levy-yhtiön leivissä vuonna 2015.

Dua Lipa edusti helmikuussa Brit Awards -gaalassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?