Poptähti Pink julkaisi viattoman lomakuvan 2-vuotiaasta pojastaan – pian somessa leimahti häikäilemätön kohu: ”Kuvottavaa ja häpeällistä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Poptähti Pink julkaisi viattoman lomakuvan 2-vuotiaasta pojastaan – pian somessa leimahti häikäilemätön kohu: ”Kuvottavaa ja häpeällistä”

Poplaulaja Pinkin seuraajat kiinnittivät huomiota siihen, ettei hänen pojallaan ollut vaippaa yllään.

1.4.2019 15:02

Poptähti Pink joutui Peoplen mukaan erikoisten syytösten kohteeksi julkaistuaan Instagramissa kuvan perhelomaltaan. Pink julkaisi tilillään kuvan, jossa hänen 2-vuotias Jameson-poikansa ja 7-vuotias Willow-tyttärensä viettävät aikaa uima-altaalla.

Kuvassa Pink ja hänen lapsensa ovat kyykistyneinä kookkaan pelikaanin luo. Perhe on pukeutunut rennosti aurinkoista päivää varten ja pieni Jameson on riisunut jopa uintivaippansa.

Pian sen jälkeen, kun Pink julkaisi kuvan, alkoi siihen tulvia häikäilemättömiä kommentteja. Daily Mailin mukaan laulajatähden seuraajat kiinnittivät huomiota siihen, että pienen Jamesonin intiimialueet näkyivät hieman kuvassa. Popparia paheksuttiin ja kritisoitiin siitä, että hän oli päättänyt ympärileikata poikansa.

Peoplen mukaan Pink ei jäänyt toimettomaksi, vaan poisti nopeasti alkuperäisen kuvan. Hän julkaisi sen uudelleen niin, että Jamesonin intiimialueet oli sutattu mustalla. Kuvatekstissä laulaja kummeksuu pöyristyneenä tapaa, jolla ihmiset kommentoivat alkuperäistä kuvaa.

– Monissa ihmisissä on jotain pahasti vialla. Nostatte metakan vauvani peniksestä? Ympärileikkauksesta? Oletteko tosissanne? Kuten kuka tahansa normaali äiti rannalla, en edes huomannut, että hän otti pois uimavaippansa, järkyttynyt Pink täräyttää.

Laulaja kertoo tyrmistyneenä, että hän poisti kuvasta kommentoinnin, sillä ei halua nähdä siinä enää ikäviä kommentteja.

– Poistin kuvan, koska olette kaikki vi*** kuvottavia. Ja nyt minä poistan kommentoinnin käytöstä ja pudistan päätäni sosiaalisen median tilalle ja näppäimistösotureille.

Lopuksi Pink paheksuu kovin sanankääntein ihmisiä, jotka luovat negatiivista ilmapiiriä ja syyllistävät toisia.

Aiemmin Pink julkaisi Instagramissa lomakuvan, jossa hän poseeraa lastensa kanssa veneen kannella. Kolmikko nauttii siinä auringosta ja yhteisestä ajasta. Pelikaanikuvasta poiketen aurinkoisessa venekuvassa on yhä kommentointi päällä ja sen kommenttiosiossa puidaan kiivaasti Jamesonin vaipattomuuden aiheuttamaa kohua.

Moni kommentoija kertoo, ettei edes huomannut lapsen olevan ilman vaippaa.

– Voi hyvä luoja! Minä näin alkuperäisen pelikaanikuvan, enkä edes huomannut mitään. Ihmiset ovat häpeällisiä, eräs nainen kauhistelee.

– Minä näin alkuperäisen kuvan enkä edes huomannut, ettei hänellä ollut vaippoja jalassaan. Näin vain äidin ja hänen lapsensa nauttimassa päivästä yhdessä ihaillen sitä kaunista pelikaania. Luulen, että ihmiset näkevät, mitä haluavat. Se kertoo enemmän heistä kuin kenestäkään muusta. Olen pahoillani, että ihmiset soittavat suutaan lapsellesi. Se on kuvottavaa ja häpeällistä, toinen jatkoi.

Pink on naimisissa motocross-ajaja Carey Hartin kanssa. Pari vihittiin vuonna 2006 ja he erosi hetkeksi 2008. Vuotta myöhemmin he kuitenkin palasivat yhteen. Pariskunnan esikoistytär Willow Sage syntyi kesäkuussa 2011 ja poika Jameson Moon joulukuussa 2016.

Pink julkaisee lapsistaan runsaasti kuvia sosiaalisessa mediassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?