Riku Nieminen harvinaisessa yhteiskuvassa ”Trivago-naisena” tunnetun puolisonsa kanssa – Annika Poijärvi ihailee pianonsoittotaitoja - Viihde - Ilta-Sanomat

Riku Nieminen harvinaisessa yhteiskuvassa ”Trivago-naisena” tunnetun puolisonsa kanssa – Annika Poijärvi ihailee pianonsoittotaitoja

Riku Nieminen on ollut jo vuosia yhdessä näyttelijä Annika Poijärven kanssa.

Riku Niemisen puoliso on Trivago-mainoksesta tuttu.­

31.3.2019 22:48

Riku Nieminen ja hänen puolisonsa Annika Poijärvi esiintyvät vain harvoin julkisuudessa yhdessä.

Nyt Riku Nieminen on julkaissut Instagram-tilillään yhteiskuvan kuvankauniin puolisonsa kanssa. Kuvassa Annika ihailee miehensä pianonsoittotaitoja.

– Sunnuntaita voi viettää myös Kansallisteatterin päänäyttämöllä vaimolle pianolla brassaillen. Soitannossa teos ”Catz Polk”, Nieminen kirjoittaa julkaisemansa kuvan kuvatekstissä.

Kuva on saanut yli 1300 tykkäysytä ja Rikun seuraajat kommentoivat kuvaa ihaillen.

– Niin ihana kuva, kommentoi kuvaa eräs Rikun faneista.

Riku Nieminen paljasti Jussi-gaalassa Ilta-Sanomien haastattelussa, että hänen puolisonsa tähdittää Trivago-mainosta. Niemisen kumppani on näyttelijä Annika Poijärvi, joka on tunnettu etenkin teatterilavoilta ja Downshiftaajat-sarjasta.

Nieminen ja Poijärvi ovat pitäneet matalaa profiilia suhteestaan, vaikka ovat olleet yhdessä vuosia. Heitä ei nähdä usein punaisella matolla poseeraamassa tai muissa tapahtumissa.

Pariskunta asuu Helsingissä ja heillä on kaksi lasta.

– Meidän perheessä on Munamies ja Trivago-täti! Se on meidän perheen kirous tällä hetkellä, Nieminen nauroi IS:n haastattelussa.

Nieminen kertoi IS:n haastattelussa herättävänsä kadulla huomattavasti enemmän huomiota kuin puolisonsa.

– Ihan sama mitä vedän päälle niin ihmiset tunnistaa.

Poijärvi kertoi vuonna 2017 Trivagon sivuilla julkaistussa jutussa, että oli saanut mainoksesta palautetta tutuilta, muttei niinkään tuntemattomilta.

– Sellaista, että se on hyvä mainos ja informatiivinen. Olen saanut myös ihailua mun puheesta ja koordinaatiosta, siitä kuinka voin puhua ja tehdä ne liikkeet samaan aikaan, Poijärvi kuvaili saamaansa palautetta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?