Morsian lätkäisi niin häikäilemättömän vaatimuksen häävieraalle, että välit katkesivat sillä sekunnilla - Viihde - Ilta-Sanomat

Morsian lätkäisi niin häikäilemättömän vaatimuksen häävieraalle, että välit katkesivat sillä sekunnilla

Nainen kertoi kokemuksistaan hääteemaisessa Facebook-ryhmässä.

Morsian kertoi vieraalleen, että naisen ja hänen miehensä kutsuminen häävieraaksi maksoi hääparille paljon enemmän kuin heidän ”säälittävä häälahjansa”. Kuvituskuva.­

30.3.2019 10:17

Australialaisnainen on avautunut hääteemaisessa Facebook-ryhmässä varsin kamalasta hääkokemuksestaan, joka sai katkaisemaan välit morsiameen heti.

Teksti on julkaisunsa jälkeen lähtenyt leviämään kulovalkean tavoin muun muassa brittilehtiin ja sosiaaliseen mediaan.

Vieraana ystävänsä häissä ollut nainen aloittaa kertomalla, kuinka hän oli muutama viikko sitten ihastuttavissa häissä. Sitten hän sai puhelun vasta-avioituneelta morsiamelta.

– Häät olivat todella kauniit. Paljon vieraita, paljon viiniä ja ruokaa. Ilotulitteet räiskyivät, kun vastanaineet lähtivät häämatkalleen, hän kertoo.

Nainen luuli, että morsian soitti kaikille häävieraille henkilökohtaisesti kiittääkseen häälahjasta osallistumisesta juhliin.

– Suloista, eikö? Väärin.

Morsian kertoi puhelussa, että naisen ja hänen miehensä kutsuminen häävieraaksi maksoi hääparille paljon enemmän kuin heidän ”säälittävä häälahjansa”. Pari oli antanut lahjaksi noin 180 euroa käteistä ja noin 60 euron arvoisen luksuskynttilän.

– Ajattelin, että joku oli varastanut rahat sisältävän kirjekuoren. Ystäväni on ollut aina nopea tuomitsemaan ja voi olla tyly, mutta hänellä on hyvä sydän

– Hän sanoo minulle, että se ei ollut tarpeeksi, sillä juhlapaikan varaaminen oli noin 225 euroa per henkilö eli yhteensä 450 euroa, joten olin hänelle 270 euroa velkaa.

Häävieras ajatteli morsiamen ensin pilailevan. Nopeasti naiselle kuitenkin valkeni, että tämä oli tosissaan.

– Hän ei pitänyt kynttilää oikeana lahjana, koska hän ei voinut tehdä sillä mitään, sillä se ei ollut hänen haluamansa suuri versio. Suurempi kynttilä oli 130 euroa, morsian tuskaili lisäten, ettei Australiassa hulppeiden lahjojen antaminen ole tavallista.

Nainen kertoo kuunnelleensa morsiamen syyttelyä vielä viisi minuuttia täysin pöllämystyneenä. Ystäväänsä hän tituleeraa ex-ystäväkseen.

Mirrorin mukaan sosiaalisessa mediassa oltiin yhtä pökertyneitä morsiamen vaatimuksista.

– Ei kukaan voi pyytää rahaa osallistumisestasi häihin. Et ole morsiamelle mitään velkaa.

– Miksi kukaan odottaisi sinun maksavan valtavan summan siksi, että se kattaisi heidän ylellisen juhlansa kulut?

– Heitä koko ystävä roskakoriin. Hän ansaitsee sen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?