Maisa Torppa julkaisi poikkeuksellisen kuvan, johon seuraajat samaistuivat heti: ”Kuinka pahasti rangaistusvangilta onnistuu näyttämään?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa julkaisi poikkeuksellisen kuvan, johon seuraajat samaistuivat heti: ”Kuinka pahasti rangaistusvangilta onnistuu näyttämään?”

Kuvituskuva
Julkaistu: 29.3.2019 21:38

Maisa Torppa julkisi Instagramissa passikuvansa.

Pitääkö joku passikuvien ottamisesta? Somekaunotar ja tv-persoona Maisa Torppa ei ainakaan. Torppa julkaisi Instagram-tilillään oman passikuvansa tuskaillen, kuinka otokset eivät hänen mielestään ikinä mene nappiin.

– Aina saa jännittää kuinka pahasti rangaistusvangilta tällä kertaa onnistuu näyttämään. Kaikki ihohuokoset näkyy ja kasvojen virheitä ei onnistu ilmeillä tai kuvakulmilla piilottamaan, Torppa tuskaili pilke silmäkulmassaan.

Kuva keräsi heti tuhansia tykkäyksiä ja lukuisia myötäileviä kommentteja. Monet olivat Torpan kanssa samaa mieltä siitä, että passikuvien ottaminen on varsin epämukavaa puuhaa. Sen sijaan naisen itsensä otos oli hänen seuraajiensa mielestä hyvin onnistunut.

– Mä vihaan passikuvien ottoa. Joka kerta ne epäonnistuu yhtä pahasti, vaikka ne näkiskin etukäteen. Onneks seuraavaan kertaan on taas hetki. Mutta jos tuo on sun passikuva (ihan niin kuin oikeesti oikeesti) niin on kyllä hemmetin hyvin onnistunut, onnistuispa itelläkin noin hyvin.

– Häiden alla mulla oli kiire hankkia passi ja passikuvassa näytin turpaan saaneelta, kun aurinkopuuteri ei näyttänytkään niin hyvältä mustavalkokuvassa. Mutta koska kiire, niin kelvata piti.

– Et ole ainut. Mulla huomaa siinä kuvassa niin hyvin kuinka mun kasvot on epäsymmetriset. Sun kuvas on hyvä!

– Jos mun passikuva näyttäis tältä, niin oisin kyllä aika iloinen.

– Hep, täällä ja yksi, joka inhoaa ottaa passikuvia! Ja mulla on kaksi passia, pääsen ”nauttimaan” moisesta useammin... Onnistun aina näyttämään lähinnä satavuotiaalta vangilta.

Kuvituskuva

Joukkoon mahtui myös kommentoija, joka kertoi ottavansa passikuvia työkseen.

– Otan passikuvia työkseni ja maksimissaan yksi prosentti sadasta on tyytyväinen lopputulokseen. Kuvassa on kysymys tunnistettavuudesta ja noudatettava säädöksiä, joihin työntekijä ei voi vaikuttaa. Itse olen ottanut sellaisen linjauksen, että hyväksytän kuvan asiakkaalla useamman kerran ja otan kyllä mielelläni uuden, jos ei puhuta kymmenistä otoksista, hän kertoi.

Toinen vinkkaaja kertoi ottaneensa passikuvansa itse.

– Mä otin itse passikuvan ja tuli paras passikuva mitä mulla on koskaan ollut. Kannattaa kokeilla, netissä ohjeet miten se otetaan.

Maisa Torppa on tottunut poseeraaja.

Maisa Torppa on tottunut poseeraaja.

Maisa Torppa ponnahti julkisuuteen 17-vuotiaana vuonna 2009 Miss Bikini -kisan myötä, jolloin hän esiintyi myös Rantalentis-ohjelmassa. Sittemmin Torppa on nähty lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Viidakon tähtösissä, Tuurin kyläkaupasta kertovassa sarjassa ja Aurinkorannan tähtösissä. Vuonna 2017 hän ilmoitti saaneensa julkisesta urastaan tarpeeksi.

Reilu viikko sitten Torppa kertoi valmistuneensa lähihoitajaksi. Hän on kihloissa rallikuski Jari-Matti Latvalan kanssa.

Ilta-Sanomat kertoi Maisa Torpan suuresta elämänmuutoksesta viime toukokuussa julkaistussa haastattelussa: