Hanna Kinnunen paljasti radiossa, kuinka kiusallisiin tilanteisiin hän joutuu povensa vuoksi – vieras nainen pyysi iskemään rinnat rattiin

Julkaistu:

Hanna Kinnusen miespuoleiset kollegat eivät olleet uskoa kuulemaansa.
Radio Aallon Dynastian Hanna Kinnunen on puhunut useaan otteeseen lähetyksessä hänelle autoillessa jo tutuksi tulleesta ”mokasta”.

Esimerkiksi parkkikiekkoa kurotellessaan Kinnunen on kertonut saattavansa rinnoillaan painaa tahattomasti auton äänitorvea. Kiusallinen tilanne herättää joka kerta epätoivottua huomiota. Kinnunen on nimennyt tapansa leikkisästi ”tissitöötiksi”.


Hannan miespuoliset kollegat eli Dynastian Kimmo Vehviläinen, Jarkko Valtee ja Jari Peltola eivät ole luonnollisesti ihan ymmärtäneet, kuinka yleinen ongelma tämä mahtaa ollakaan

– Mä alan pikku hiljaa olla huolissani siitä, mitä mä puhun teidän kanssanne täällä radiossa, Kinnunen pohjusti.

Kinnunen kertoi lähetyksessä, kuinka kävi maanantaina apteekissa hakemassa lievitystä kurkkukipuunsa.

– Tämä oli ihan keskellä päivää, mutta siinä oli ihan kiitettävästi ihmisiä ympärillä. Kun olin lähdössä pois, kuulen takaani naisen äänen.

Noin viisissäkymmenissä oleva nainen kysyi Kinnuselta, onko tämä mahdollisesti Dynastian Hanna. Juontajan vastatessa myöntävästi nainen jatkoi kyselyä siitä, oliko hän mahdollisesti menossa autoon. Kinnunen vastasi jälleen myöntävästi.

– Heitätkö yhden tissitöötin, Kinnunen kertoo naisen täräyttäneen hänelle.

– Hän halusi nähdä, että miten se tapahtuu. Mutisin, että en mä nyt tässä. Menin niin hämilleni. En katsonut sinne päinkään ja ajoin pois, juontaja jatkoi lähetyksessä.


Tissitöötin keräämän somesuosion seurauksena Kinnunen demonstroi Radio Aallon Instagram-tilillä, kuinka tissitöötti oikein tapahtuu.
  • Voit kuunnella Dynastian lähetysten parhaat palat alla olevasta Supla-upotuksesta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt