Tähtijuontaja Alma Hätönen paljastaa totuuden bikinikuvansa takaa – edellisellä kerralla tilanne päättyi katastrofiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Tähtijuontaja Alma Hätönen paljastaa totuuden bikinikuvansa takaa – edellisellä kerralla tilanne päättyi katastrofiin

Hätönen lomailee Sri Lankassa.

28.3.2019 20:04

Radiokanava Yle X:n toimittajana työskennellyt Alma Hätönen julkaisi Instagramissa bikinikuvan.

Hän kirjoittaa kuvan yhteydessä:

– Tästä upeasta ja shenshuellista bikiotoksesta, jossa huolettomasti laitan hiuksia nutturalle, saamme kiittää iPhonen kameran 10s ajastusta.

Kuvan ottaminen onnistui. Toisin kävi edellisellä reissulla.

– Oli hirveen jännittävää, koska viimeksi, kun tein näin reissussa niin puhelin tippui ja meni rikki samalla kun keikistelin kameralle ja olinkin sitten kolme viikkoa yksin Nicaraguassa ilman puhelinta, Hätönen muistelee.

– Ja mikä tärkeintä: Näätte mun rusketuksen. Eikö se kuitenki aina oo näiden tällasten kuvien pointti? hän kyselee.

Juontaja on julkaissut aiemminkin bikinikuvia lomamatkoiltaan. Se on aiheuttanut ongelmia, sillä kommentointi – kuten nykypäivänä on tapana – on karannut monesti täysin käsistä.

– Jostain syystä aina, ku postaan kuvan, jossa mun vartalo näkyy tai erityisesti mun iho näkyy, se aiheuttaa kiivasta keskustelua kuvan kommenteissa. Muhun on muun muassa oltu pettyneitä, että julkaisen sellaisen kuvan, jossa mun (peppu) näkyy ja välillä mun vartaloa on arvosteltu aika kovin sanankääntein, juontaja kertoi vuosi sitten.

Tämä kuva aiheutti ikäviä kommentteja:

– Ja haluunkin sanoo nyt, että meidän vartalot on meidän jokaisen oma asia. Kenelläkään ei pitäisi olla mitään sanomista siihen. Tai siihen, et millasia kuvia me postataan. Mun tekis mieli olla vaan näin et joudun ees kirjottamaan tätä vuonna 2018: Nainen voi näyttää vähän (tai enemmänkin) omaa pyllyänsä tai ihoaan somessa ja samaan aikaan olla hauska ja älykäs!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?