Tässä ovat Miss Hot Rod 2019 -finalistit: Mukana entisiä tositv-kasvoja, kuljetusalan yrittäjä, lääkäriopiskelija... Äänestä suosikkiasi - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä ovat Miss Hot Rod 2019 -finalistit: Mukana entisiä tositv-kasvoja, kuljetusalan yrittäjä, lääkäriopiskelija... Äänestä suosikkiasi

Miss Hot Rod 2019 -finalistit esittäytyivät Tahkolla.


29.3.2019 6:33

Ilta-Sanomat tapasi viime viikonloppuna Miss Hot Rod -finalistit, joiden matka kohti kilpailun finaalia starttasi Kuopion Tahkolla.

Nyt IS esittelee kymmenen nuorta naista, jotka kilpailevat Miss Hot Rod 2019 -tittelistä. Voittaja valitaan pääsiäisenä American Car Show’ssa.

Kuka on suosikkisi? Äänestä jutun lopusta löytyvästä lomakkeesta. Katso myös missien esittelyvideo yllä olevasta ikkunasta.

1. Marianne Kallio

”Rakastan perhettäni.

En kadu mitään.

Haluaisin omakotitalon.

Ikävöin lastani.”

Numero 1: Marianne Kallio, 25, Espoo.

Numero 1: Marianne Kallio, 25, Espoo.

Muun muassa Viidakon tähtösissä, Tuulitunnelissa ja Big Brotherissa mukana ollut Marianne Kallio on viime vuosina viettänyt siinä määrin seesteisempää elämää, ettei häntä ole juurikaan nähty televisio-ohjelmissa tai muutenkaan julkisuudessa.

Nyt 25-vuotias neljävuotiaan tytön äiti palaa estradille Miss Hot Rod -finaalissa, muttei vielä osaa sanoa, nähdäänkö häntä jatkossa taas enemmän julkisuudessa.

Sosiaalisessa mediassa Marianne on aktiivinen ja julkaisee paljon valokuvia, jotka ovat tuoneet hänelle yli 32000 Instagram-seuraajaa. Hän kuvailee itseään mm. sosiaaliseksi, huumorintajuiseksi, sanavalmiiksi ja temperamenttiseksi.

2. Janely Asu

”Rakastan äitiä.

En kadu mitään.

Haluaisin syödä.

Ikävöin miestäni.”

Numero 2: Janely Asu, 24, Espoo.

Numero 2: Janely Asu, 24, Espoo.

Paratiisihotellissa vuonna 2015 mukana ollutta Janely Asua kysyttiin mukaan missikisaan, johon hän lähti epäröimättä mukaan. Paratiisihotellia hän muistelee hauskana kokemuksena.

Jos Janely lähtisi vielä tosi-tv-sarjaan mukaan, enemmän häntä kiinnostaisi Selviytyjien kaltainen ohjelmaformaatti.

Esiintymisestä pitävä 24-vuotias espoolainen kuvailee itseään pirteäksi, iloiseksi ja sosiaaliseksi sekä räväkäksi. Kuten Miss Hot Rod -kisan teemaan kuuluu, niin autot kuin kaksipyöräisetkin ovat lähellä hänen sydäntään.

3. Heidi Tapper

”Rakastan autoja sekä moottoripyöriä.

En kadu itse asiassa mitään.

Haluaisin menestyä elämässä ja savuttaa hienon uran lääkärinä.

Ikävoin poikaystävääni, joka on nyt Ruotsissa.”

Numero 3: Heidi Tapper, 23, Vantaa.

 

Heidi Tapper on haaveillut Miss Hot Rod -tittelistä jo pienestä pitäen, sillä hän on harrastaa autoja ja moottoripyöräilyä. Isänsä kanssa jo pienenä American Car Show’ssa käynyt 23-vuotias vantaalainen opiskelee lääkäriksi Oulun lääketieteellisessä tiedekunnassa.

Hän kuvailee itseään aurinkoiseksi, helposti lähestyttäväksi sekä määrätietoiseksi.

Heidi haaveilee paitsi hienosta urasta lääkärinä, myös unelmiensa jenkkiauton, eli vaaleanpunaisen Cadillac Eldorado -avoauton (-59), omistamisesta.

4. Nelli Makkonen

”Rakastan läheisiäni.

En kadu mitään.

Haluaisin karkkia.

Ikävöin kissaani.”

Numero 3: Heidi Tapper, 23, Vantaa.

Numero 4: Nelli Makkonen, 21, Helsinki.

Helsinkiin Imatralta vuosi sitten muuttaneella Nelli Makkosella, 21, on kokemusta mm. Imatranajoista kisatytön roolista vuodelta 2016. Sen jälkeen hän on ollut mm. Kallio Racingin palveluksessa Italiassa Misanon kilparadalla ja Englannin Silverstonessa Mad Croc -energiajuoman promoottorina.

Hän kuvailee Miss Hot Rod -kisan edustavan tyyliä, asennetta ja valovoimaista persoonaa, eli juuri sitä, mitä hän haluaa itsestäänkin tuoda esiin.

Kameran edessä viihtyvä Nelli haluaa myös jatkossa työskennellä promootion, markkinoinnin ja kuvausten parissa.

5. Roosa Ervasti

”Rakastan perhettäni.

En kadu mitään.

Haluaisin joskus saada firmaani isommaksi.

En oikeastaan ikävöi mitään.”

Numero 4: Nelli Makkonen, 21, Helsinki.

 

Roosa Ervasti, 24, valmistui viime vuonna yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi. Nyt hän pyörittää omaa kuljetusalan yritystään. Kiireisen kevään täydentävät Miss Hot Rod -kisan lisäksi pian alkavat automaalarin opinnot.

Vapaa-aikaa Roosa kertoo viettävänsä kahden koiransa kanssa. Hän nauttii luonnossa liikkumisesta hektisten työpäivien jälkeen. Kesäisin hän viihtyy autotapahtumissa joko töiden tai huvittelun merkeissä.

Hän kuvailee itseään temperamenttiseksi ja yrittäjähenkiseksi. Roosa kertoo tulevansa toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olevansa helposti lähestyttävä.

6. Janina Vänttinen

”Rakastan kotiani.

En kadu mitään.

Haluaisin matkustella enemmän.

Ikävöin vanhaa sänkyäni.”

Numero 5: Roosa Ervasti, 24, Raisio.

Numero 5: Roosa Ervasti, 24, Raisio.

Outokummussa syntynyt ja Imatralla nykyään asuva Janina Vänttinen, 23, on työskennellyt mm. keittiöalalla, päiväkodissa, opiskellut pintakäsittelyalalla ja pyrkii nyt parturikampaajaksi ja kauneudenhoitoalan ammattilaiseksi.

Hän on tehnyt viime vuosina lukuisia pr-töitä moottoriurheilun parissa ja mm. valittu Imatranajojen kisatyttövoittajaksi. Hänet äänestettiin Miss MP19-kisassa Radio Cityn kuulijoiden ihannetytöksi ja näytteilleasettajien suosikiksi.

Puhelias ja sosiaalinen Janina pitää kameran edessä työskentelystä ja kuvailee itseään myös mm. ystävälliseksi, hymyileväksi ja räiskyväksi persoonaksi. Hän haluaa vaikuttaa muihin positiivisuudellaan.

7. Jonna Mäkinen

”Rakastan Audia.

Kadun pahoja tekoja.

Haluaisin Audin.

Ikävöin Turkkia.”

Numero 6: Janina Vänttinen, 23, Imatra.

Numero 6: Janina Vänttinen, 23, Imatra.

Audi-autoihin palavasti jo vuosia sitten rakastunut 19-vuotias jyväskyläläinen Jonna Mäkinen on osallistunut aiemmin Miss Jyväskylä -kilpailuun.

Kuvapalvelu Instagramissa myös runsaasti kuvia julkaiseva Jonna on tehnyt mm. baarimikon töitä pienessä baarissa Jyväskylässä ja erilaisia kuvauksia. Hänellä on paljon tatuointeja, joista ehkä kaikkein eniten huomiota herättää selkään ikuistettu Audin logo.

Huomionarvoinen on toki myös takareisistä löytyvä sanapari Good Luck. Luonteeltaan hän kuvailee itseään mm. iloiseksi, reippaaksi ja aktiiviseksi.

8. Suvi Syrjänen

”Rakastan autoja.

En kadu mitään.

Haluaisin oman jenkkiauton.

Ikävöin kesää.”

Numero 7: Jonna Mäkinen, 19, Jyväskylä.

Numero 7: Jonna Mäkinen, 19, Jyväskylä.

Suvi Syrjänen, 20, sai joulukuussa valmiiksi kolmoistutkintonsa. Autoasentajaksi lukion oppimäärän lisäksi opiskellut Suvi haluaisi tulevaisuudessa olla paljon tekemisissä autojen kanssa ja lukea korkeakoulussa psykologiaa.

Hän harrastaa street-tanssia ja pin-up-tyylin kuvauksia eri vuodenaikoina. Judoa kahdeksan vuoden ajan harrastanut Suvi kertoo olevansa eläinrakas, ulospäin suuntautunut, luotettava ja sosiaalinen.

Hiljattain hän asui parin kuukauden ajan Saksassa tehtyään nopean päätöksen lähteä lapsenvahdiksi amerikkalaiselle perheelle.

9. Mari Nurmi

”Rakastan päiväunia.

En kadu mitään.

Haluaisin lähteä Balille.

Ikävöin pikkusiskoani.”

Numero 8: Suvi Syrjänen, 20, Nokia.

Numero 8: Suvi Syrjänen, 20, Nokia.

Temptation Islandiin vuonna 2017 osallistunut 22-vuotias Mari Nurmi opiskelee ensihoitajaksi. Tosi-tv-sarjaa hän muistelee raskaana kokemuksena, jota hän ei kuitenkaan kadu millään lailla vaan pitää sitä yhtenä elämänsä ”siisteimmistä jutuista”.

Juuri Helsingistä Vantaalle muuttanut Mari kertoo olevansa urheilullinen, rento ja ennen kaikkea sosiaalinen.

Hän on tehnyt harrastelijakuvaajien kanssa runsaasti eri kuvauksia, joten kokemusta löytyy myös perinteisistä valokuvista.

10. Emilia Kuisma

”Rakastan läheisiäni ja elämää yleensäkin.

En kadu mitään.

Haluaisin menestyä tässä kilpailussa.

Ikävöin ulkomaille ja johonkin lämpimään.”

Numero 9: Mari Nurmi, 22, Vantaa.

Numero 9: Mari Nurmi, 22, Vantaa.

Miss Oulu 2018 -kisan toiseksi perintöprinsessaksi sijoittunut Emilia Kuisma, 24, on tehnyt aiemmin mm. promoottorin, mallin ja tuote-esittelijän töitä.

Matkailualaa opiskellut Emilia on asunut vuoden ajan Sveitsissä. Luonteeltaan hän kuvailee itseään valoisaksi, aurinkoiseksi ja vauhdikkaaksi persoonaksi.

Hän sanoo olevansa periksiantamaton kuin leijona ja päättäväinen, mutta samalla myös lempeä muita ihmisiä kohtaan.

Lue lisää: Tällainen on aito suomalainen Hot Rod -auto – ”Letukan 327 V8, vaihdelaatikko TH350 ja Fordin 8-tuumainen perä.”

Numero 10: Emilia Kuisma, 24, Turku.

Numero 10: Emilia Kuisma, 24, Turku.

Tuotetiedot

Vaatteet hersecret.fi, meikit Korento Cosmetics.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?