Rajun kolarin ajanut Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen kotiutui sairaalasta – karmivat tapahtumat piinaavat: ”Näen ja koen sen kaiken uudestaan” - Viihde - Ilta-Sanomat

Rajun kolarin ajanut Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen kotiutui sairaalasta – karmivat tapahtumat piinaavat: ”Näen ja koen sen kaiken uudestaan”

Jasmin Voutilainen kertoo kotiutuneensa sairaalasta kolarin jälkeen.

28.3.2019 16:00

Salatut elämät -sarjasta tuttu Jasmin Voutilainen julkaisi tiistaina Instagramin tarinoissaan pysäyttävän tekstin. 23-vuotias Voutilainen kertoi joutuneensa autokolariin ja julkaisi itkuisia kuvia sairaalasta.

– Tänään oli kiva päivä. Se tosin muuttui sekunnissa mun elämän kamalimmaksi päiväksi. Ajakaa varovasti. Jos oisin yks niistä, jotka snäppäilee ja räplää puhelinta ajon aikana, en välttämättä ois tässä kirjoittamassa yhtään mitään. Sekunnin murto-osat ratkaisee liikenteessä, Voutilainen sanoi.

Voutilainen kertoi tuolloin, että joutuisi jäämään sairaalahoitoon toistaiseksi. Nyt hän kertoo Instagramissa päässeensä sairaalasta kotiin.

– Oma sänky ei oo ikinä tuntunut näin hyvältä. Oon kotiutunut, mulla on täällä parhaat oltavat ja apuvoimia ja tukea. Eli pärjään. Pikkuhiljaa tästä toivutaan, hän kirjoitti.

Voutilainen kertoi Instagramin tarinoissaan kotiutuneensa sairaalasta.­

Voutilainen kertoi, että hänellä oli kotonaan ”parhaat tukijoukot”: perhe, lemmikit ja poikaystävä.

– Takana niin rankka, kipeä ja huonovointinen päivä. Toivottavasti huomenna olisi vähän parempi olla, hän pohti.

– Joka kerta kun suljen silmät, se kolari vaan tulee mun mieleen ja näen ja koen sen kaiken uudestaan. Sen takia en nukkunut viime yönä minuuttiakaan siellä osastolla, Voutilainen jatkoi myöhemmin.

Nainen halusi vielä kiitellä kaikkia häntä vaikeassa tilanteessa muistaneita.

– Kaikki teidän sanat koskettaa mua niin syvältä ja on saanut mut tajuamaan, kuinka monen ihmisen elämää tämä tapahtuma jollain lailla kosketti. Tuntuu, että musta välitetään niin paljon, ja että mun ympärillä on ihanimmat ihmiset.

– Teidän viestejä lueskellessa mulla on tullut itku monta kertaa. Se varmaan kertoo jo tarpeeksi.

Voutilainen on tuttu myös Salatut elämät -tv-sarjasta.­

Voutilainen osallistui viime vuoden lopulla Miss Helsinki 2018 -kilpailuun. Nuori kaunotar oli Ilta-Sanomien lukijoiden ehdoton ennakkosuosikki, mutta lopullisessa kisassa hän sijoittui ensimmäiseksi perintöprinsessaksi.

Jasmin Voutilainen (oik.) sijoittui vuonna 2018 Miss Helsinki -kilpailussa toiseksi.­

Lisäksi nainen on tuttu suositusta Salatut elämät -sarjasta, jossa hän näyttelee Aino Kaukovaaraa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?