Alman Instagram-kuvaan kilahti yllättävä viesti kohuissa rypeneeltä Hollywood-tähdeltä – suomalaislaulajalla oli välittömästi vastaus valmiina - Viihde - Ilta-Sanomat

Alman Instagram-kuvaan kilahti yllättävä viesti kohuissa rypeneeltä Hollywood-tähdeltä – suomalaislaulajalla oli välittömästi vastaus valmiina

Alma sai Instagramiinsa kasan sydämiä entiseltä lapsitähdeltä Lindsay Lohanilta.

28.3.2019 14:58

Poptähti Alma on yksi Suomen suosituimpia ja tunnetuimpia poptähtiä maailmalla. 23-vuotias Alma pitää yllä erittäin suosittua Instagram-tiliä, jolla on 123 000 seuraajaa.

Almalla näyttäisi olevan myös erittäin tunnettuja faneja – ainakin jos Instagram-kommentteihin on uskominen. Suomalaisnaisen uusimpaan Instagram-kuvaani ilmestyi nimittäin kommentti yhdysvaltalaiselta supertähdeltä Lindsay Lohanilta.

Lohan julkaisi kommenteissa Almalle viisi sydäntä. Kommentti keräsi kymmeniä tykkäyksiä Alman yllättyneiltä seuraajilta.

Alma ei itsekään jäänyt sanattomaksi, vaan vastasi heti Hollywood-näyttelijän kommenttiin.

– No terve, legenda! Alma kirjoitti Lohanille englanniksi.

Alman seuraajat olivat vähintään yhtä häkeltyneitä.

– Lindsay Lohan, oh my god!

Lindsay Lohan tuli tunnetuksi Mean Girls -elokuvasta.­

Lohan muistetaan lukuisista elokuvarooleistaan. Entinen lapsitähti ponnahti julkisuuteen Disneyn hittikomediasta Ansa vanhemmille jo vuonna 1998.

Entinen teinitähti nautti huimaa suosiota uransa alkuaikoina ja hänet nähtiin etenkin nuorten suosiossa olleissa Mean Girls ja Perjantai on pahin -elokuvissa 2000-luvun alussa.

Tällä hetkellä Lohan luotsaa omaa tv-sarjaansa Lindsay Lohan's Beach Club. Sarja alkoi tammikuussa 2019 MTV-kanavalla.

Alma niittää menestystä maailmalla ja takoo hittejä toisensa perään – mutta yksityiselämästään nuori nainen, viralliselta nimeltään Alma Miettinen, on ollut aina vaitonainen.

Äskettäin hän teki kuitenkin poikkeuksen ja kertoi seurustelusuhteestaan naisen kanssa brittilehti Gay Timesille.

– Jos ihmiset eivät pidä minusta sellaisena kuin olen, jos he ajattelevat että juhlin liikaa tai olen ällöttävä koska minulla on tyttöystävä, niin okei. Minun täytyy se vain hyväksyä, muuten ahdistun, Alma kertoi lehdelle.

Alma ei ole koskaan kertonut julkisuudessa seurustelusuhteestaan tai tuonut tyttöystäväänsä kameroiden eteen. Syy tähän löytyy Alman mukaan siitä, ettei hän ole halunnut altistaa rakastaan julkisuuden varjopuolille.

Alma kertoi rakkauselämästään ja musiikkiurastaan äskettäin myös suomalaisessa Cosmopolitan-lehdessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?