Spice Girls -tähti Geri Halliwell paljasti, millaista oli harrastaa seksiä naisen kanssa: ”En pitänyt siitä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Spice Girls -tähti Geri Halliwell paljasti, millaista oli harrastaa seksiä naisen kanssa: ”En pitänyt siitä”

Laulaja Mel B yllätti äskettäin kertomalla harrastaneensa seksiä Spice Girls -kollegansa Geri Halliwellin kanssa. Gerin takavuosien lausunto kiihkeästä hetkestä ei kuitenkaan ole kovin mairitteleva.

Geri Halliwell meni naimisiin Red Bull Racingin tallipäällikön Christian Hornerin kanssa vuonna 2015 ja otti hänen sukunimensä käyttöön.­

27.3.2019 11:22

MSpice Girls -tähti Mel B, 43, paljasti muutama päivä sitten Piers Morganin ohjelmassa suuren salaisuuden suosikkiyhtyeen kulta-ajoilta. Mel B nimittäin myönsi harrastaneensa seksiä bändikaverinsa Geri Hornerin (ent. Halliwell) kanssa 90-luvulla.

– Hän (Geri) varmasti vihaa minua, kun kerron tämän, varsinkin kun hän viettää nykyään ylellistä elämää maaseudulla. Mutta ei se ollut mikään iso juttu. Se vain tapahtui, Mel B sanoi.

Geri Horner asustelee nykyään maaseudun rauhassa poissa julkisuuden valokeilasta. Brittilehti Mirror kaivoi kuitenkin esille naisen lausunnon vuodelta 2003. Haastattelussa Geri myönsi, että hänellä on ollut seksuaalinen kokeilu julkisuudesta tutun naisen kanssa.

– Olen kerran harrastanut seksiä naisen kanssa, Geri myönsi tällöin.

– En usko, että hänkään oli lesbo. Loput jätän mielikuvituksenne varaan, Geri lisäsi.

Spice Girlsit Geri Halliwell ja Melanie Brown vuonna 1997.­

Hieman kiusallisen tilanteesta tekee se, että Geri lisäsi vielä samaan hengenvetoon kokemuksen olleen sellainen, ettei häntä enää koskaan saa samaan sänkyyn naisen kanssa uudelleen.

– Rinnat eivät häiritse minua, mutta se kaikki muu ei ole minun vain yhtään minun juttuni, Geri kertoi.

– Tajusin pian, etten ole lesbo. En pitänyt siitä. Se oli kokeilu, ja olin humalassa, Geri totesi.

Geri Halliwell meni naimisiin Red Bull Racingin tallipäällikön Christian Hornerin kanssa vuonna 2015 ja otti hänen sukunimensä käyttöön.­

Geri on kehunut ystäväänsä Mel B:tä usein ja sanonut haastatteluissa, että Mel B on hänen mielestään ehdottomasti yhtyeen seksikkäin jäsen.

– Hän on upea, upeampi kuin kuvissa! Hänellä on mahtavat rinnat ja mieletön takamus, Geri on kehuskellut.

Siinä missä Gerille ei naisten välinen seksi maistunut, on Mel B kunnostautunut taiteenlajissa enemmänkin.

Mel B on ollut naimisissa kahden miehen kanssa, mutta vuosina 2002–2006 hän seurusteli amerikkalaisten elokuvatuottaja Christine Crokosin kanssa. Mel B vaikeni suhteesta pitkään suojellakseen kumppaniaan julkisuudelta.

– Minulla oli tyttöystävä. Mitä sitten? Ihmiset sanovat minua lesboksi, biseksuaaliksi, heteroksi... Vain minä tiedän, kuka on minun sängyssäni, Mel B täräytti taannoin.

Mel B on kertonut julkisuudessa avoimesti suhteistaan naisten ja miesten kanssa.­

Elokuvatuottajan lisäksi Mel B:llä tiedetään olleen pikaromanssi kahden lapsen äidin ja uraohjus Christa Parkerin kanssa.

Parker jopa erosi aviomiehensä kanssa suhteen vuoksi, mutta joutui pettymään katkerasti. Parkerin mukaan Mel B nimittäin jatkoi edelleen suhteitaan miesten kanssa, ja pian hän rakastuikin näyttelijä Eddie Murphyyn ja tuli tälle raskaaksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?