Laulaja Eini: Seksi ei saa olla suorittamista

Julkaistu:

tainola show
Huikean matkan maamme musiikkitaipaleella jo tehnyt laulaja Eini on pitänyt uran rinnalla myös avioliittonsa hyvänä.
Laulaja Eini, 58, jaksaa keikkailla, vaikka uraa on takana jo neljä vuosikymmentä. Tasaisen suosittu Eini kertoo Tainola Show Podcastissa suosionsa salaisuudesta ja siitä, mikä saa hänet illasta toiseen lähtemään edelleen keikoille.

– Rakastan työtäni ja saan jokaisesta keikasta uutta potkua, hän naurahtaa haastattelussa.

Kuuntele koko podcast alla olevasta soittimesta. Jos soitin ei näy kunnolla, voit kuunnella jakson Suplassa tästä.Aikoinaan hyvinkin ujo Eini myöntää, että tuntee ennen esiintymistä vieläkin ujoutta ja jopa jännitystä.

– Tärisin ja jännitin aikoinaan kovinkin paljon. Niin tapahtuu edelleen, mutta vähemmän. Olen sen asian hyväksynyt ja sanoinkin itselleni aikoinaan, että näin on minun kelvattava itselleni ja yleisölleni, Eini miettii.

Einin pitkän uran rinnalla on kulkenut myös hänen aviomiehensä Lars Pajumäki – jo yli 30 vuoden ajan. Liitosta on syntynyt kaksi jo aikuista lasta.

– Sain aikoinaan kaksi keskenmenoa, mutta uskalsimme onnekseni yrittää uudelleen, hän kertoo.

Vastoinkäymisistä huolimatta Eini puhuu elämästään valoisasti. Hän ei ole suostunut uhriutumaan vaan on jatkanut eteenpäin. Hyvänä tukena on tietysti ollut aviomies.

Kun Einiltä kysyy hyvän avioliiton reseptiä, hän räväyttää suoraan ja kainostelematta:

– Seksi on elämän voima ja se pitää nuorena. Seksin vaaliminen liitossa on tärkeää, mutta ei päällimmäinen asia. Jos olen joskus oikein väsynyt, mieheni hyväksyy sen, että käännän selkää. Seksi ei saa olla suorittamista, hän täräyttää.

Aiemmin julkaistuja Tainola Show’n podcasteja ja videoita voit kuunnella ja katsoa tästä.

Kaikki Ilta-Sanomien podcastit löytyvät osoitteesta is.fi/podcast eli täältä.