”Mieskarkiksi” leimattu Marko Björs: Naisten ihailu ja kiljunta meni överiksi - Viihde - Ilta-Sanomat

”Mieskarkiksi” leimattu Marko Björs: Naisten ihailu ja kiljunta meni överiksi

Hevosmieheksi itseään kutsuva valmentaja Marko Björs täyttää 50 vuotta ja sanoo käyneensä vuosikymmenten varrella elämässään läpi monia eri vaiheita.

13.4.2019 7:49

Maajoukkuevalmentaja, kouluratsastaja Marko Björs täyttää vappuna 50 vuotta. Vuosikymmenet ovat koulineet Markoa ja hän uskoo oppineensa menneistä vuosista. Tosin hän myöntää, ettei olisi pärjännyt ilman terapiaa.

Tainola Show -podcastissa komea Marko muistelee nuoruuttaan ja sitä, kuinka suosittu hän oli varsinkin nuorten naisten keskuudessa. Kuuntele koko podcast alla olevasta soittimesta. Jos se ei näy oikein, voit kuunnella jakson Suplassa tästä.

– Minulla oli esiintymispelko ja naiset alkoivat kutsua minua mieskarkiksi. Naisten ihailu ja kiljunta meni överiksi. Ystäväni Uma Aaltonen sanoi tuolloin, että esiintymispelkoon auttavat mallintyöt ja ahdistukseen terapia sekä hyvät ystävät, Marko muistelee.

Helppoa Markolla ei nuorena ollut, sillä hän oli myös koulukiusattu, josta korusuunnittelijanakin työskentelevä mies kertoo podcastissa.

– Hevoset voittivat sitten aikoinaan kaiken ja niiden kanssa oleminen on omanlaistansa terapiaa, hän paljastaa.

Tulevasta virstanpylväästä hän sanoo, että 50 oli aikoinaan hänen tavoiteikänsä.

– Isäni kuoli kuusikymppisenä ja mietin, että elänkö niinkään kauan. Olen laittanut elämäntapani uusiksi ja voin paremmin kuin koskaan, hän kertoo.

Aiemmin julkaistuja Tainola Show’n podcasteja ja videoita voit kuunnella ja katsoa tästä.

Kaikki Ilta-Sanomien podcastit löytyvät osoitteesta is.fi/podcast eli täältä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?