Katso hillitön video M/S Romantic -sarjan kulisseista – Hannu-Pekka Björkmanin pokka pettää totaalisesti - Viihde - Ilta-Sanomat

Katso hillitön video M/S Romantic -sarjan kulisseista – Hannu-Pekka Björkmanin pokka pettää totaalisesti

Menestyssarjan näyttelijöilläkin oli hankaluuksia hillitä nauruhermojaan kuvausten aikana. Nyt Yle julkaisi hulvattoman koostevideon pieleen menneistä kohtauksista.

26.3.2019 15:45

Ylen huippusuositusta M/S Romantic -sarjasta on tullut valtava tv-sensaatio. Sarjassa seurataan yhden vuoronkauden tapahtumia ruotsinlaivalla romanttisella teemaristeilyllä. Vaikka sarjassa käsitellään rankkojakin aiheita, on siinä myös runsaasti komediaa – useat ovatkin katsoneet M/S Romanticia naurunkyyneleet silmissään.

Nyt Yle Areena on koonnut videon, jolla todistetaan, että myös näyttelijöiden nauruhermoja on koeteltu sarjaa kuvatessa. Koomiset tilanteet ja vuorosanat kerryttivät kuvauksissa aika ajoin monta ottoa. Erityisesti risteilyisäntä Jockea näyttelevällä Hannu-Pekka Björkmanilla on vaikeuksia hillitä naurunpurskahduksiaan.

Pitääkö sinun pokkasi M/S Romanticin pilalle menneitä kohtauksia katsoessa?

Voit katsoa Ylen tekemän koosteen M/S Romanticin pieleen menneistä kohtauksista alla olevalta videolta.

Sarjan ovat ohjanneet ja käsikirjoittaneet Jani Volanen ja Tommi Korpela, jotka tunnetaan sketsisarjat Studio Julmahuvin (1998) ja Ihmebantun (2009) luojina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?