Rocklegenda Mick Jaggerin mallitytär matkusti Suomen Lappiin – hehkuu luonnonkauniina hankien keskellä

Julkaistu:

mallikaunotar lapissa
27-vuotias huippumalli Georgia Jagger on hullaantunut Suomesta – erityisesti Lapin suloisista eläimistä.
Brittiläinen huippumalli ja muotisuunnittelija Georgia Jagger on julkaissut liudan suloisia kuvia Suomen Lapista. 27-vuotias Georgia on maailmankuulun The Rolling Stonesin laulajan Mick Jaggerin ja huippumalli Jerry Hallin tytär.

Mulberryllekin vaatemalliston suunnitellut mallikaunotar kertoo Instagramissaan olevansa Sodankylässä, josta hän on julkaissut hellyttävän kuvan hevosen kanssa.
Luonnonkauniina ja meikittömänä hehkuva Georgia sai aikaan ihastuneita huokauksia faniensa keskuudessa, sillä nainen poseeraa hevosen lisäksi myös pienten ja pörröisten koiranpentujen kanssa lumihankien keskellä.

Georgia on merkinnyt kuvat Sodankylän Kakslauttasen lomakylään. Kakslauttanen on lasi-igluistaan tunnettu lomakylä Sodankylän Saariselällä.
Georgia syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen isänsä Mick Jagger rakastui huippumalli Jerry Halliin vuonna 1977. Vauhdikkaista naisseikkailuistaan tunnetun Jaggerin liitto Georgian äidin kanssa kesti aina vuoteen 1999 asti.

Jaggerilla on yhteensä kahdeksan lasta viiden eri naisen kanssa. Georgia on Jaggerin lapsista viides. Nuorin Jaggerin lapsista on syntynyt vuonna 2016.

Georgia on perinyt intohimonsa muotiin äidiltään, ja nuoren naisen ura onkin ollut melkoisessa nousukiidossa. Mallikaunotar valittiin vuoden malliksi arvostetussa Fashion Awards -gaalassa vuonna 2009.


Georgia on uransa aikana poseerannut maailmankuuluille huippumerkeille, kuten Chanel, Miu Miu, Versace ja Vivienne Westwood. Catwalkeilla hänet on nähty Naomi Campbellin ja Kate Mossin kaltaisen huippunimien rinnalla.

Lisäksi Georgia on sittemmin luonut uraa myös muotisuunnittelijana, ja löytänyt siitä itselleen uuden intohimon. Hän on suunnittelut vaatteita luksusmerkeille kuten Mulberrylle.


Persoonallinen kaunotar on bongattu usein juhlimassa muiden huippumallien kanssa. Muutama vuosi sitten hän osallistui huippumalli ja näyttelijä Cara Delevingnen jättimäisille 25-vuotissyntymäpäiville, jonka aktiviteetteihin kuului muun muassa luksusveneellä ajelu, laskuvarjolla hyppääminen ja luolauinti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt