Ikoninen laulaja Diana Ross laukaisi Twitterissä paljonpuhuvan kirjoituksen Michael Jackson -kohusta: ”Haluan keventää sydäntäni”

Julkaistu:

kohudokumentti
Diana Ross julkaisi Twitterissä lyhyen ja ytimekkään kirjoituksen, jossa hän puolustaa edesmennyttä ystäväänsä kohudokumentin syytöksiltä.
Yhdysvaltalainen laulajakuuluisuus Diana Ross, 74, on ryhtynyt puolustamaan kohun keskelle joutunutta Michael Jacksonia.

Edesmennyttä popin kuningasta syytetään uutuusdokumentilla Leaving Neverland nuorten poikien seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Uutuusdokumentista on tullut maailmanlaajuinen kohu, ja se on jakanut ihmisten mielipiteitä rajusti.

Ross on yksi heistä, jotka puolustavat 50-vuotiaana kuollutta Jacksonia häntä vastaan esitetyistä syytöksistä. Ross julkaisi Twitterissä lyhyen ja ytimekkään puolustuspuheenvuoron, jossa hän pyytää ihmisiä ”rakkauden nimissä” lopettamaan.
– Haluan keventää sydäntäni tänä aamuna. Uskon ja luotan, että Michael Jackson oli ja on uskomaton, mahtava voima minulle ja monille muille. Lopettakaa, rakkauden nimessä, Ross pyytää kirjoituksessaan.

Ross siteeraa twiitissään yhtyeensä The Supremesin yhtä tunnetuinta hittiä Stop In The Name Of Love. Tunteenpurkaus ei ole yllättävä, sillä Rossin ja Jacksonin tiedetään olleen erittäin läheisiä ystäviä.


Laulajan kirjoitus on kerännyt yli 23 000 tykkäystä ja kerännyt tietysti myös tuhansia kommentteja, joissa ihmiset kertovat mielipiteensä kohudokumentin väitteistä.

– Hän saattoi olla henkilö, jonka tunsit ja jota rakastit, mutta lisäksi hän saattoi olla vaarallinen ja väkivaltainen? He piilottavat sen hyvin, eräs kommentoija muistuttaa.

– Se voi olla totta, että hän oli upea, mieletön voima sinulle ja muille, mutta myös hirviö toisille, kommenteissa todetaan.


Ross ei ole ensimmäinen julkisuudesta tuttu henkilö, joka on puolustanut Jacksonia. Laulaja-näyttelijä Barbra Streisand, 76, sai aikaan kohun kertomalla Evening Standardin haastattelussa ymmärtävänsä Jacksonin ”seksuaalisia tarpeita”.

– Hänen seksuaaliset tarpeensa olivat hänen seksuaalisia tarpeitaan. Ne tulivat jostain hänen lapsuudestaan tai DNA:sta. Voitte sanoa ”hyväksikäytetty”, mutta ne lapset (Robson ja Safechuck) olivat innoissaan siellä, Streisand kommentoi haastattelussa.

– He molemmat menivät naimisiin ja saivat lapsia, joten se ei tappanut heitä, nainen jatkoi.

Myöhemmin Streisand pehmitteli lausuntojaan.

– Tarkoituksenani ei ollut vähätellä näiden poikien kokemaa traumaa millään tavalla. Kuten kaikki seksuaalisesta ahdistelusta selvinneet, heidän täytyy kantaa näitä tapahtumia mukanaan koko loppuelämänsä. Tunnen voimakasta katumusta ja toivon, että James ja Wade tietävät, että arvostan heitä ja heidän kertomaansa totuutta, hän totesi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt