Sami Kuronen löysi itseään koskevan käsittämättömän kuvan Facebookin suljetulta Naistenhuoneelta – juontaja oli tipahtaa tuoliltaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Sami Kuronen löysi itseään koskevan käsittämättömän kuvan Facebookin suljetulta Naistenhuoneelta – juontaja oli tipahtaa tuoliltaan

Sami Kuronen juontaa Nelosen tosi-tv-sarjaa Temptation Island Suomi.

Julkaistu: 25.3.2019 13:16

Facebookin kuuluisa naistenryhmä huomasi yhteneväisyyden Sami Kurosen ja pyykkitelineen välillä.

Temptation Island Suomi -tv-ohjelman ja radio SuomiPopin juontaja Sami Kuronen yllättyi melkoisesti, kun hän sai selville, että hänestä on jaettu nokkela kuvapari Facebookin Naistenhuone-ryhmään.

Naistenhuone on suljettu ryhmä, johon sallitaan jäseniksi nimensä mukaisesti vain naisia. Ryhmässä keskustellaan mitä monipuolisimmin elämän eri osa-alueista – mutta ilman miehiä.

Kurosta koskeva kuvapäivitys on jaettu sivulle sunnuntaina. Se on saanut nopeasti yli 10 000 tykkäystä ja muuta hilpeää reaktiota.

– Mulla on tullu jo pidemmän aikaa meidän kuivaustelineestä mieleen Sami Kuronen, päivityksen julkaissut nainen kirjoittaa muille ryhmän jäsenille hymiöiden kera.

Kuronen on onnistunut saamaan käsiinsä kuvankaappauksen Naistenhuoneen julkaisusta. Hän julkaisi kuvankaappauksen omalla Instagram-tilillään myöhään sunnuntaina.

– FB:n Naistenhuoneella on ollut tänään kuulemma kova pyykkipäivä. Harmi että kyseisen pesulan ovet ovat meille miehille suljetut... Kiitos silti päivän piristyksestä, Kuronen kirjoittaa.

Juontajan fanit kirjoittavat kommenttiketjussa Instagramissa lisää huvittavia yksityiskohtia kyseisestä pyykkitelineestä.

– Paljastettakoon vielä yks salaisuus: mun poikaystävä ihmetteli miks tuosta tullu pysyvä sisustuselementti meidän makkariin. Nyt sekin tuli julki.

– Arvaapa Sami, onko tuo kyseinen pyykkiteline nimetty naisten toimesta nyt virallisesti kuroseksi!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?