Mokasiko Selviytyjien tuotanto? Lola Odusoga paljastaa blogissaan kyseenalaisen seikan ohjelman kulisseista – ”Suuni loksahti auki”

rac

Julkaistu:

selviytyjät
Lola Odusoga paljastaa blogissaan saaneensa kuulla vahingossa erittäin arvokasta tietoa, kun Wallu Valpiota haastateltiin kameroiden edessä.
Selviytyjät Suomessa nähtiin sunnuntaina kohauttava jakso, kun missikaunotar Lotta Näkyvä passitettiin yllättäen kotimatkalle. Ahkerasti Selviytyjistä kirjoittava Lola Odusoga paljastaa nyt blogissaan seikan, jota moni tv-katsoja on saattanut pohtia kauden varrella.

Kilpailijoilla on saarella myös paljon luppoaikaa, ja silloin heitä haastatellaan viidakon siimeksessä juonenkäänteistä ja liitoista.

Nyt Odusoga paljastaa kirjoituksessaan, etteivät haastattelut ole välttämättä ollenkaan niin suojattuja kuin voisi kuvitella. Odusoga nimittäin sai erittäin arvokasta tietoa pelin kulusta aivan vahingossa, kun Wallu Valpiota haastateltiin kameroiden edessä. Odusoga kertoo olleensa kaukana rannasta poukaman toisessa päässä tutkimassa paikkoja mahdollisen amuletin varalta, kun samaan aikaan toisessa päässä rantaa alettiin tehdä haastatteluja.
  • Voit katsoa yllä olevalta videolta IS:n Tutkaneuvoston pohdintaa Selviytyjien jaksosta!
Odusoga kuuli Wallun haastattelun vettä pitkin, vaikka kilpailijat puhuvat kameroille luottamuksellisesti ja täysin avoimesti asioista, joita eivät ikipäivänä sanoisi kanssakilpailijoilleen.

– Yhtäkkiä kuulin vettä pitkin aivan selkeästi oman nimeni Wallun mainitsemana. Kommentti jonka siinä yhteydessä kuulin, kertoi minulle, että me emme tulisi koskaan pelaamaan yhdessä, vaikka tätä mahdollisuutta olin hieman jo koittanut kuulostella, Odusoga paljastaa.


– Tietysti jäin kuuntelemaan mitä muuta selviäisi, ja kohta Wallu alkoikin puhua leiristä löydetystä avaimesta. Suuni loksahti auki, Odusoga kuvailee blogissaan.

Odusoga kertoo saaneensa näin arvokasta tietoa tulevista juonenkäänteistä, joita hänen ei olisi pitänyt saada tietää.

– Sain siis täysin vahingossa tietoa, jota mulla ei pitänyt olla. Virpi Kätkä oli samalla hetkellä aivan lähellä myös tutkimassa paikkoja, ja mainitsin hänelle asiasta, ja hän myös kuuli Wallun puheen, ja kertoi avaimesta, joka löytyi heidän ollessaan täällä pudotusta odottelemassa, Odugosoga kertoo blogissaan.

Lolan mukaan Tuuli Matinsalo ja Marko Asell olivat keskustelleet Lotan kanssa avaimesta. Siksi Lola vaikeni Lotan tiputtamisesta, vaikka olisi voinut kertoa asiasta.

– Jos Tuuli ja Marko eivät olisi kertoneet vuotaneensa tietonsa avaimesta Lotalle, olisin auliisti kertonut heille, että toinen porukka aikoo tänään äänestää Lottaa. En kertonut sitä heille, koska meille ei enää tullut kunnon mahdollisuutta keskustella, ja lisäksi jäin pettymyksen ja epätietoisuuden keskelle, Odusoga sanoo blogissaan.


Sunnuntain jaksossa nähtiin kuinka Lotta ja Tuuli Matinsalo löysivät viidakon syövereistä koskemattomuusamuletin juuri ennen heimoneuvostoa. Siitä ei kuitenkaan ollut mitään hyötyä, sillä Lotta ei aavistanut putoamistaan tarpeeksi aikaisin voidakseen käyttää amuletin.

– Tässä on vielä sellainen käänne, että me löydettiin Tuulin kanssa tänään koskemattomuusamuletti ja se jäi Tuulille. Ehkä eniten harmittaa se amulettijuttu, Lotta huokaisi putoamisensa jälkeen kameroille.

– Kun Kim sanoi millä perusteella hän äänestää, niin tajusin, että se äänestää mua. En päässyt mitenkään sanomaan Tuulille että mä tarvitsen amuletin nyt. Jos olisin päässyt sanomaan... Lotta sanoi pettyneenä.

Lotta kertoo ymmärtäneensä tilanteensa juuri ennen äänestystä, kun mitään ei ollut enää tehtävissä.

– Kismittää, että luotin vääriin ihmisiin. Toisaalta pää menee ihan sekaisin, jos ei luota keneenkään. Kun istuttiin heimoneuvostossa, alkoi olla sellainen tunne, että kaikki ei ole ihan normaalisti. Alkoi valjeta, että meikäläinen taitaa olla lähdössä kotiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt