Poptähti Alman kansikuvassa komeilee kiusallinen Photoshop-moka – Toni Wirtanen piikittelee avoimesti - Viihde - Ilta-Sanomat

Poptähti Alman kansikuvassa komeilee kiusallinen Photoshop-moka – Toni Wirtanen piikittelee avoimesti

Cosmopolitanin kanteen oli lipsahtanut kuvanmuokkausmoka, joka ei jäänyt Apulannan Toni Wirtaselta huomaamatta.

25.3.2019 8:59

Poptähti Alma, 23, on luonut aktiivisesti uraa maailmalla. Nyt suomalaistähti poseeraa kotimaisen Cosmopolitanin kannessa ja kertoo lehden haastattelussa rakkaudestaan musiikkiin ja tyttöystäväänsä.

Apulanta-yhtyeen tarkkasilmäinen Toni Wirtanen huomautti kuitenkin nopeasti Twitterissään, että Alman kansikuvassa oli jotain pielessä. Hän julkaisi kuvan, josta hän on ympyröinyt muun muassa Alman kaulakorun. Kuten kuvasta nopeasti näkee, katkeaa kaulakorun ketju keskeltä kahtia.

– Nyt on mahtavaa kuvankäsittelyä Cosmon kannessa! Wirtanen päivittelee Twitterissä.

Tunnisteiksi Wirtanen on laittanut kuvaan #tarpeeksilähellä ja #eitotakukaanhuomaa.

Wirtasen seuraajat alkoivat nopeasti pohtia kuvan kommenteissa, että mistä moinen kuvanmuokkausmoka voi johtua.

– Liittyisköhän lehden logoon jotenkin, et on tuotu Alman pää siihen päälle ja sit on päässy taitossa heilahtaan paikaltaan. Vähän nolo moka joka tapauksessa.

– Tuossakin vasemmasta pylpyrästä vähän vasemmalle näkyy miten on ammattimaisesti blurrattu vähän tuota leikattua hiusta.

– Kamera vaan värähtänyt.

Maailmalla Alma on yksi tunnetuimmista suomalaisista tähdistä. Kuopiossa syntynyt Alma seurustelee naisen kanssa, ja kertoo Cosmopolitanin kansihaastattelussa, että hänelle on tärkeää, että hänellä on mahdollisuus mennä kumppaninsa kanssa naimisiin niin halutessaan.

– Olen aika romanttinen tyyppi, joten avioliitto kuulostaa siistiltä ajatukselta. Perheen perustaminen on vielä kaukana tulevaisuudessa, mutta maapallon tilanteesta huolimatta olisi ihanaa saada lapsia. Adoptio kiinnostaa myös. Tärkeintä on, että minulla on siihen mahdollisuus, Alma sanoo Cosmopolitanissa.

Alma avautui äskettäin brittiläiselle Gay Timesille parisuhteestaan ja paljasti ensimmäisen kerran julkisuudessa seurustelevansa naisen kanssa.

Alma ei ole koskaan tuonut tyttöystäväänsä kameroiden eteen. Syy tähän löytyy Alman mukaan siitä, ettei hän ole halunnut altistaa rakastaan julkisuuden varjopuolille.

– En ole halunnut tuoda tyttöystävääni gaaloihin tai muihin vastaaviin paikkoihin, koska hän on minulle kaikki kaikessa, enkä halua sekoittaa hänen päätään sen maailman takia. En silti halua piilotella mitään, Alma korosti brittilehdessä.

– En ole koskaan ymmärtänyt, että homous voisi olla jotenkin jännittävää. Minulle se on vain normaalia, Alma totesi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?