Instagramiin ilmestyi tarina, joka kertoo suomalaisten kaunotarten seksin myymisestä ulkomailla – hotellihuoneen ovelta kuuluu pahaenteinen koputus

Julkaistu:

uutuussarja
Ylen uutuussarja on herättänyt kaikessa hiljaisuudessa uteliaiden kiinnostuksen sosiaalisessa mediassa.
Hiuksensa trendikkään pastellinsävyiseksi värjännyt nuori nainen istuu hotellin vuoteella alusvaatteisillaan ja virittää kameransa itselaukaisimelle. Hän haroo hiuksiaan seksikkäästi ja kännykän kamera räpsähtelee.

Sitten hotellihuoneen ovelta kuuluu koputus. Mieshenkilö seisoo ovella ja kehuu suomalaisnaista englanniksi kauniiksi. Hän kuulostaa jännittyneeltä.

Instagram Stories -videolta selviää, että Linda-niminen suomalaistyttö on matkustanut Espanjan Marbellaan ja pyytänyt mieheltä 10 000 euroa yhdestä hotelliyöstä. Yö menee kuitenkin kauhealla tavalla pieleen, kun Lindalle valkenee, että hänellä ja miehellä ei olekaan aivan samanlainen näkemys siitä, mitä maksettu yö pitää sisällään.
Kyseessä on Ylen maaliskuussa alkanut uusi somesarja NOFILTER, jonka kaikki jaksot ilmestyvät Instagramin Stories-palveluun.

Yllä kuvattu jakso on sarjan kolmas jakso, joka kertoo niin kutsutusta hummustelusta. Se on ulkomailla tapahtuvaa sokerideittailua kuvaava ilmaisu, jota käytetään netin keskustelupalstoilla.

Kukaan suomalainen sometähti ei ole kertonut julkisuudessa, että ottaisi vastaan rahaa seksistä hulppeiden ulkomaanmatkojen yhteydessä. Aiheesta keskustellaan silti runsaasti ja säännöllisesti keskustelupalstoilla. Monet ovat ihmetelleet sitä, miten vain parikymppisillä nuorilla riittää jatkuvasti rahaa luksuselämään ja upeisiin etelänmatkoihin.

NOFILTER-sarjan kolmas jakso kiinnitti heti huomiota sosiaalisessa mediassa. ”Lindan” tarina herätti kiinnostusta.

– Ei v**** tota hummustelu juttua tossa ihme Instagram draamassa, kirjoittaa anonyymi käyttäjä Jodelissa.

– Ihan hyvää roustausta pinnalliselle Insta-elämälle.

– Mielenkiintoinen ja mukaansatempaava.

– Toivottavasti saa edes yhden nuoren ajattelemaan somea ja somekulisseja.

– Tää on ihan mielenkiintoinen sarjana! Jotain aivan uutta, somessa kirjoitetaan.
Ylen mukaan sarjan jaksot ilmestyvät Instagramiin kerran viikossa. Niitä ei voi katsoa tällä hetkellä vain Instagramista, mutta Ylen mukaan sarja ilmestyy myöhemmin kokonaisuudessaan myös Yle Areenaan.

– Instagram-draamasarja näyttää, millaisia ihmisiä julkisuuskuvastaan tarkkaa huolta pitävien somevaikuttajien takaa paljastuu, kun puhelin hakkeroidaan ja kulissit romahtaa, Yle kertoo.

Voit seurata sarjaa Instagramissa täältä.

Tarkennettu artikkelia klo 11:46: Yle tarkentaa, että sarja ilmestyy myöhemmin kokonaisuudessaan Yle Areenaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt