Sara Sieppi julkaisi suihkunraikkaan kuvan lumihangesta – paljastaa totuuden kuviensa muokkaamisesta

Julkaistu:

Sara Siepin otos on herättänyt ihailua hänen someseuraajiensa keskuudessa.
Miss Suomi 2015, juontaja ja somepersoona Sara Sieppi avautuu Instagramissa kuviensa muokkaamisesta. Sieppi kirjoittaa julkaisussa, kuinka halusi julkaista seuraajilleen muokkaamattoman kuvan.

Raikkaassa otoksessa Sieppi poseeraa pyyhe päällään lumihangessa.
– Täällä Lapissa on selkeesti liikaa aikaa, kun selasin tässä mun feediä alaspäin ainakin tuhannen kuvan verran ja huomasin, että sieltä ei löytynyt yhtäkään muokkaamatonta kuvaa. Joka kolmas viesti, joka mun DM:ään tulee liittyy kuvien muokkaukseen, Sieppi kirjoittaa.

– Sen takia tuntui jotenkin tärkeeltä julkaista kuva, mikä on täysin käsittelemätön ja muistuttaa mun seuraajia siitä, millainen tyyppi niiden filttereiden takaa löytyy. Mä en osaa poistaa finnejä, kaventaa vartaloa, isontaa tissejä tai kirkastaa silmämunia (kyllä, tästäkin mun frendi linkkas keskustelun). Mutta, leikittelen kyllä väreillä ja välillä aika paljonkin, hän selvittää.

Missikaunotar toi myös esiin, että esiintyy harvemmin missään laittautumatta. Tämän vuoksi hän ei myöskään julkaise kuvia ilman meikkiä.

– Syy, miks musta tällaisia kuvia ei myöskään nää on se, et mä harvoin näytän tältä. Muistan joskus nuorempana, kun äiti kysyi sunnuntaisin ruokapöydässä, olenko lähdössä johonkin, kun olen meikannut. Ihmettelin, koska musta oli normaalia laittautua, vaikka ei lähtisikään mihinkään, Sieppi kertoo korostaen, ettei meikkaamisesta ja laittautumisesta pitäminen ole pelkkää pinnallisuutta.


Julkaisu on herättänyt runsaasti ihailua Siepin seuraajien keskuudessa.

– Se on juuri noin. Itse en käytä lainkaan meikkiä enää, nuorempana käytin. Mutta hajuvettä laitan joka päivä, vaikka menisin koiran kera metsään.

– Upea oot meikittä tai meikillä

– Itsekkin meikkaan joka ikinen päivä, lähimpä mihinkään tai en. Kuuluu perushommiin omalla kohallani.

– Mä laitan joka päivä vähintään ripsi- ja kulmavärin plus CC-voiteen, vaikka olisin vain kotona. Todella vaaleana ihmisenä musta on kiva piirtää itselleni naama. Se myös piristää mua.


Avautui somekiusaamisesta

Sara Sieppi on kertonut aiemmin avoimesti kokemastaan somekiusaamisesta ja saamistaan törkykommenteista. Maaliskuun alussa sometähti kertoi kyynelsilmin Vappu ja Marja Livessä saamistaan törkykommenteista.

Sosiaalisella medialla itsensä elättävä Sieppi on pyrkinyt suojaamaan itseään negatiivisilta kommenteilta lopettamalla niiden lukemisen ja sulkemalla kommentoinnin kuvistaan. Siepin mukaan on ikävää, että pieni osa hänen seuraajistaan huutelee törkyä.

– 90 pinnaa seuraajista on kivoja ja haluaisin olla vuorovaikutuksessa, mutta ei ole mahdollista. Haluaisin, että somekiusaaminen loppuisi. Se satuttaa ihan oikeasti, hän kertoi surullisena.

Hän julkaisi seuraajilleen myös konkreettisen esimerkin siitä, millaisia törkyviestejä hänelle lähetetään.

Sieppi esitteli Instagramissa kuvakaappausta hänelle lähetetystä viestistä, jossa hänen ulkonäköään kritisoitiin ankarin sanankääntein. Viestin lähettäjä kirjoitti uskovansa, että ”sugardaddy” kustantaisi Siepin ulkomaanmatkat.

– Voi jeesus, että nuorella ihmisellä voi olla tuollaiset riippu-utareet ja kehtaa vielä esitellä niitä tyrkylle joka paikassa, nimetön henkilö kirjoitti Siepille osoittamassaan viestissä.

– Olet niin saatanan säälittävä horappi että oksettaa, viesti päättyi.

Sieppi kertoi aloittaneensa päivänsä lukemalla kammottavaa kieltä sisältäneitä viestejä.

– Mitä jos sun jokainen päivä alkaisi näin? hän kysyi someseuraajiltaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt