Spice Girls -tähti Melanie B paljastaa viettäneensä kiihkeän yön Geri Halliwellin kanssa – ”Se vain tapahtui” - Viihde - Ilta-Sanomat

Spice Girls -tähti Melanie B paljastaa viettäneensä kiihkeän yön Geri Halliwellin kanssa – ”Se vain tapahtui”

Spice Girlsin paluukiertueelle lähtevä Melanie B kertoo harrastaneensa seksiä Geri Halliwellin kanssa.

24.3.2019 12:01

Spice Girls on kevään aikana lähdössä isolle paluukiertueelle, ja Mel B -nimellä tunnettu Mel Brown, oli aiheen tiimoilta Piers Morganin ohjelmassa vieraana.

Ohjelman aikana 43-vuotias Mel B paljasti Spice Girlsin ajoilta salaisuuden, jota ei koskaan aiemmin ole kuultu, kirjoittavat muun muassa Mirror ja Daily Mail.

Spice Girls oli 90-luvun suosituimpia yhtyeitä.

Ohjelmassa Morgan kysyi, onko ovatko Mel B ja Geri Horner, joka entiseltä nimeltään oli Geri Halliwell, harrastaneet seksiä. Mel B myönsi tämän todeksi.

– Hän (Geri) varmasti vihaa minua, kun kerron tämän, varsinkin kun hän viettää nykyään ylellistä elämää maaseudulla. Mutta ei se ollut mikään iso juttu. Se vain tapahtui, Mel B sanoi.

Brittilehtien mukaan Morgan hämmentyi Mel B:n suorapuheisuudesta.

Geri Halliwell tunnetaan Spice Girlsista Ginger Spice -nimellä.

– Tämähän on todellinen Spice Girls -uutispommi! Et ole aiemmin kertonut tätä, ethän. Tämä kiehtoo ihmisiä, Morgan sanoi.

– Mutta nyt kun olen tämän kertonut, Geri ja hänen miehensä tappavat minut.

Morgan uteli ohjelmassa myös, kuinka pitkään seksisuhde jatkui.

– Se oli vain yksi kerta, Mel B vakuutti.

– Olimme parhaita ystäviä. Se vain tapahtui.

Geri Horner maaliskuussa 2019.

Geri ja Mel B ovat olleet hyviä ystäviä Spice Girlsin perustamisesta vuodesta 1994 lähtien.

Yhtyeen paluukiertueella nähdään kaikki muut Spice Girlsin jäsenet paitsi Victoria Beckham.

Spice Girls -bändistä 90-luvulla pinnalle noussut laulaja ja tv-persoona Melanie Brown myöntää Brutally Honest -elämäkerrassaan, että oli useita vuosia päihdekoukussa.

Melanie B kirjansa Brutally Honest julkistustilaisuudessa syksyllä 2018.

Kun laulajatähti tuomaroi television huippusuosittua X Factor -laulukisaa, hän veti samaan aikaan kahdeksan viivaa kokaiinia päivässä selviytyäkseen elämäntilanteensa kanssa.

Tähti kertoi myös, että yritti tappaa itsensä vuonna 2014 ottamalla yli 200 aspiriinipilleriä. Itsemurhayritys tapahtui, kun hän palasi illalliselta kotiin entisen miehensä kanssa. Hän oli keräillyt lääkkeitä varastoon vuosia.

Mel B jäi itsemurhayrityksen jälkeen pois sen viikonlopun X Factorin tv-lähetyksestä. Poissaolo herätti ihmetystä katsojissa. Silloin laulaja selitti medialle, että kärsii vatsahaavasta.

Melanie B vuonna 2016, kun hän tuomaroi huippusuosittua X Factor -laulukisaa.

Mel B kertoo kirjassaan, että hänen jokainen päivänsä alkoi kahdella kokaiiniviivalla. Tähti selitti, että kokaiini turrutti hänen tuskansa ja sai hänet antamaan kaikkensa X Factorille.

Mel B erosi vuonna 2017 entisen miehensä Stephen Belafonten kanssa. Ex-pariskunnan ero oli todella riitaisa ja se sai valtavasti julkisuutta. Liitossa on kerrottu olleen paljon henkistä ja fyysistä väkivaltaa.

Mel B kertoi poliisille Belafonten pahoinpidelleen häntä toistuvasti. Poptähti haki ex-miehelleen lähestymiskieltoa, ja sellainen myönnettiin.

Samoihin aikoihin avioeron kanssa lehtiin levisi tieto, että pariskunta on tuhlannut lähes kokonaan Mel B:n Spice Girls -aikoinaan tienaaman 43 miljoonan euron omaisuuden.

Laulaja osteli tolkuttoman määrän timanttikoruja, luksusautoja ja huippumuotia. Tililtä hulahti yli miljoona euroa mustaan Bentley -autoon, Mercedes Benziin ja Ferrariin, sekä kuuluisaan panssaroituun tila-autoon.

Myös ex-pariskunnan yhteinen koti nielaisi leijonanosan laulajan omaisuudesta. Miljoonalla eurolla remontoitu Los Angelesin -koti piti sisällään upea kylpyhuoneen, ulkoilmakeittiön, kolme vesiputousta ja äänitysstudion. Luonnollisesti kodissa oli myös paljon henkilökuntaa, kuten lapsenvahti, puutarhuri ja huoltomiehiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?