Barbra Streisand täräytti niin rajun mielipiteen Michael Jackson -dokumentin kauhuista, ettei somekansa ollut uskoa korviaan: ”Herranjumala” - Viihde - Ilta-Sanomat

Barbra Streisand täräytti niin rajun mielipiteen Michael Jackson -dokumentin kauhuista, ettei somekansa ollut uskoa korviaan: ”Herranjumala”

Laulaja-näyttelijän kommentit ovat nostattaneet valtaisan raivon.

Barbra Streisand laulaja-näyttelijän kommentit Michael Jackson -dokumentista nostattivat valtaisan raivon.­

23.3.2019 16:37

Leaving Neverland -dokumentissa Michael Jacksoniin lapsina tutustuneet Wade Robson ja James Safechuck esittävät hirvittäviä väitteitä popin kuninkaasta. Miesten mukaan Jackson hyväksikäytti heitä vuosien ajan.

Yhdysvalloissa ja Britanniassa jo esitetty dokumentti on ollut viime viikot yksi suurimmista puheenaiheista. Jacksonin perikunta on haastanut dokumentin esittäneen HBO:n oikeuteen ja tuominnut väitteet valheellisiksi.

Nyt laulaja-näyttelijä Barbra Streisand on kertonut oman mielipiteensä kohudokumentista. Streisandin väitteet ovat olleet niin hämmentäviä, että ne ovat saaneet aikaan oman kohunsa.

Barbra Streisandin kommentit ovat nostattaneet raivon.­

Evening Standardin haastattelussa Streisand, 76 vuotta, kertoo ”ehdottomasti” uskovansa Robsonin ja Safechuckin puhuvan totta siitä, että Jackson olisi käyttänyt heitä nuorena seksuaalisesti hyväkseen.

Siitä huolimatta Streisand on osoittanut sympatiaa Jacksonia kohtaan.

– Hänen seksuaaliset tarpeensa olivat hänen seksuaalisia tarpeitaan. Ne tulivat jostain hänen lapsuudestaan tai DNA:sta. Voitte sanoa ”hyväksikäytetty”, mutta ne lapset (Robson ja Safechuck) olivat innoissaan siellä, Streisand kommentoi haastattelussa.

– He molemmat menivät naimisiin ja saivat lapsia, joten se ei tappanut heitä, nainen jatkoi.

Michael Jackson ja Wade Robson Leaving Neverland -dokumentissa.­

Laulaja-näyttelijä kertoi osoittavansa sympatioitaan tapauksen kummallekin osapuolelle.

– Minulla on paha mieli lasten puolesta. Minulla on paha mieli hänen (Jackson) puolesta. Syytän varmaankin vanhempia, jotka antoivat lasten nukkua hänen kanssaan, Streisand kertoi.

– Miksi Michael tarvitsisi näitä lapsia, jotka pukeutuivat ja tanssivat kuten hän, hän kyseenalaisti.

Streisand on voittanut urallaan lukuisia Oscar- ja Golden Globe -palkintoja sekä Emmyjä. Hänet on listattu maailman 30 myydyimmän artistin joukkoon. Sosiaalisessa mediassa mentiin täysin shokkiin Streisandin kommenteista.

– Mitä h*lvettiä. Ajattelitko tätä ollenkaan?

– Hollywood on sairas.

– Herranjumala Barbra, oletko päästäsi vialla?

– Oletko tosissasi?

– Nuo miehet olivat ikuisesti traumatisoituneita Jacksonin käytöksessä.

– Nämä kommentit päättäisivät Barbra Streisandin uran, jos hänellä vielä olisi siis sellainen.

Dan Reedin ohjaama dokumentti Leaving Neverland iskee ruudulle nelituntisen tarinan popin kuninkaan Michael Jacksonin ja hänen Neverland-tilallaan majailleiden nuorten poikien välisistä suhteista.

Tarinan keskiössä ovat Robson, 36, ja Safechuck, 40, kaksi miestä, jotka vuosia sitten kuuluivat Jacksonin lähipiiriin. Heti dokumentin alussa katsojia varoitetaan ohjelman sisällöstä eikä turhaan – yhtä julmaa tai järkyttävää tarinaa ei poptähdestä olla aiemmin kuultu.

Michael Jackson James Safechuckin kanssa tämän perheen kodissa 1988.­

Miesten kertoman mukaan lapsuuden kaverilliset yökyläilyt Jacksonin luona muuttuivat vähitellen kosketteluksi ja lopulta vuosikausia kestäneeksi seksuaaliseksi hyväksikäytöksi.

Popin supertähteä pidettiin outolintuna, joka käveli käsikädessä pikkupoikien kanssa ja vaikutti viihtyvän paremmin lasten seurassa kuin aikuisten. Huhut Jacksonin salatusta pimeästä puolesta ovat velloneet poptähden ympärillä 1990-luvun alusta lähtien.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?