Mötley Crüen jäsenet saapuivat leffan ensi-iltaan upeiden nuorten seuralaistensa kanssa – yhteisikäeroa huimat 104 vuotta

Julkaistu:

Rockyhtyeen vaiheista kertovan elokuvan ensi-iltaa juhlittiin tällä viikolla.
Legendaarisesta rockyhtye Mötley Crüesta tehty elokuva The Dirt saa ensi-iltansa Netflixissä tänään perjantaina. Elokuvan kutsuvierasensi-iltaa juhlittiin Yhdysvalloissa aiemmin tällä viikolla. Elokuvan punaisella matolla nähtiin kaikki Mötley Crüen jäsenet: Tommy Lee, Vince Neil, Nikki Sixx sekä Mick Mars.
Tarkkasilmäisimmät saattoivat punaisella matolla huomata vanhoja bänditovereita yhdistävän yllättävän yksityiskohdan. Miehistä jokainen on nimittäin onnistunut löytämään rinnalleen itseään huomattavasti nuoremman puolison, pariskuntien yhteenlasketun ikäeron kohotessa yli sataan vuoteen.

Yhtyeen rumpali ja perustajajäsen Tommy Lee asteli punaiselle matolle yhdessä puolisonsa Brittany Furlanin kanssa. Leen 24 vuotta nuorempi vaimo on tunnettu vaikuttaja sosiaalisessa mediassa. Pariskunta meni naimisiin viime ystävänpäivänä.


Avioliitto Furlanin kanssa on Leen neljäs. Rumpali on tunnettu värikkäistä naisseikkailuistaan ja hän on ollut naimissa muun muassa Baywatch-tähti Pamela Andersonin kanssa. Anderson on arvostellut ex-miestään julkisuudessa varsin suorasanaisesti, kutsuen tätä muun muassa narsistiksi ja sosiopaatiksi.
Mötley Crüen basistina, lauluntekijänä ja niin ikään perustajana tunnettu Nikki Sixx on myös löytänyt rinnalleen huomattavasti itseään nuoremman puolison. 60-vuotiaan rokkarin vaimo Courtney Bingham on nimittäin tätä 27 vuotta nuorempi.


Liitto 33-vuotiaan Binghamin kanssa on Sixxille jo kolmas laatuaan. Hän on aikaisemmin ollut naimisissa Playboy-tähti Brandi Brandtin sekä näyttelijä Donna D´Erricon kanssa. Sixx ja Bingham odottavat nyt esikoistaan, jonka on määrä syntyä alkukesästä.
Elokuvan ensi-iltaan otti osaa myös yhtyeen entinen kitaristi Mick Mars. Marsin ikä on yksi rockmaailman hämmentävimpiä kysymyksiä, sillä tähti ei ole ikinä vahvistanut ikäänsä julkisuudessa. Marsia pidetään kuitenkin reippaasti yli 60-vuotiaana.


Mars on seurustellut jo pitkään Seraina Schönenbergerin kanssa. Pariskunta vahvisti suhteensa vuonna 2008. 35-vuotias Schöneberger on kotoisin Sveitsistä, jossa hän on nuorempana osallistunut muun muassa Miss Zürich -kilpailuun. Pariskunta on naimisissa.

Mötley Crüen solisti Vince Neil on niin ikään tullut tutuksi varsinaisena naistenmiehenä. Dirtin ensi-iltaan mies otti osaa naisystävänsä Rain Andreanin kanssa. Neil, 58, ja Andreani, 37, ovat seurustelleet jo jonkin aikaa. Myös heillä on suuri 21 vuoden ikäero.


Neil on ollut naimisissa neljästi. Tämän viimeisin liitto Lia Gerardinin kanssa päättyi vuonna 2010. Neilillä on elämänsä aikana ollut toistuvasti ongelmia virkavallan kanssa ja mies on jäänyt kiinni muun muassa rattijuopumuksesta.

Netflixin tuottama, yhtyeestä ja sen vaiheista kertova kohuelokuva sai suomenkieliseksi nimekseen Törkytehdas. Elokuva pohjautuu Neil Straussin samannimiseen romaaniin. Elokuvan pääosissa nähdään Douglas Booth, Machine Gun Kelly, Daniel Webber sekä Iwan Rheon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt