Nikki, 27, taisteli aivokasvaimen kanssa 7 vuotta – poseeraa nyt häikäisevänä Lapin maisemissa: ”Toteutan unelmaani” - Viihde - Ilta-Sanomat

Nikki, 27, taisteli aivokasvaimen kanssa 7 vuotta – poseeraa nyt häikäisevänä Lapin maisemissa: ”Toteutan unelmaani”

Nikki Van De Sanden toteuttaa nyt unelmaansa ja matkustelee ympäri maailman.

27-vuotias hollantilainen matkusti Lappiin aiemmin tällä viikolla.­

22.3.2019 15:11

Hollantilainen Nikki Van De Sanden on elävä esimerkki siitä, kuinka pohjalta on mahdollista nousta.

27-vuotiaalla Nikillä todettiin vaikea aivokasvain tämän ollessa vain reilu parikymppinen. Kamppailu kasvaimen ja sen jälkimaininkien kanssa söi nuoren naisen elämästä yhteensä seitsemän pitkää vuotta.

– Ensimmäisen vuoden ajan opettelin elämään normaalisti. Päivittäiset aktiviteetit, jotka ovat normaaleja sinulle, olivat epänormaaleja minulle. Puhuminen, tunteet, tasapaino, kirjoittaminen ja ajattelu ylipäätään olivat minimissään, nainen avautuu kotisivuillaan.

Naisen mukaan hän kadotti itsensä pitkäksi aikaa kasvaimen myötä. Hän joutui sairauden takia luopumaan paitsi omasta persoonastaan, myös unelmistaan vuosikausiksi. Hän kertoo toivoneensa tuolloin jopa kuolemaa.

– Minulla ei ollut tulevaisuutta. Oli todella vaikeaa motivoida itsensä päivä toisensa jälkeen taistelemaan sairautta ja aivovammaa vastaan.

Nyt Nikillä on eri ääni kellossa. Seitsemän vuotta aivokasvaindiagnoosinsa jälkeen nainen matkustaa työkseen ympäri maailmaa julkaisten sosiaalisessa mediassa mitä upeampia otoksia paikoista, joihin hän kulloinkin matkustaa.

– Näiden vuosien aikana olen tehnyt paljon töitä saavuttaakseni unelmieni elämän. Elämän, jossa voin matkustaa ympäri maailman, auttaa muita ja silti olla tarpeeksi energinen viettääkseni laatuaikaa läheisteni kanssa, nainen kirjoittaa blogissaan.

Nyt nainen on luonut itselleen henkilöbrändin sekä yrityksen, jonka turvin hän voi elää juuri sellaista elämää, mistä hän on aina unelmoinut. Tällä viikolla Nikin työt toivat hänet myös Suomen maan kamaralle. Nainen julkaisi torstaina Instagramissaan upean kuvan, jossa hän poseeraa Lapissa, Saariselän Northern Lights Villagessa.

– En voi vieläkään uskoa, että olen täällä taianomaisessa paikassa. Tämä kohde on ehdotonta bucket list-materiaalia. Rakastan kylmää ja lunta, Nikki kirjoittaa kuvatekstissään.

Nikki työskentelee tällä hetkellä pääosin sosiaalisen median parissa. Naisella on Instagramissa lähes 52 000 seuraajaa. Lisäksi hän kiertää ympäri maailman kertomassa tarinaansa ja rohkaisemassa ihmisiä tavoittelemaan unelmiaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?