MTV: Salkkareiden suosikkinäyttelijä Sara Parikka jättää sarjan pysyvästi – ”Nyt minun on mentävä” - Viihde - Ilta-Sanomat

MTV: Salkkareiden suosikkinäyttelijä Sara Parikka jättää sarjan pysyvästi – ”Nyt minun on mentävä”

Sara Parikka haluaa jatkossa keskittyä muihin töihin.

22.3.2019 10:15

Salatut elämät-sarjan suosikkinäyttelijä Sara Parikka jättää sarjan kymmenen vuoden jälkeen, kertoo MTV uutiset.

Aiemmin Parikka on ollut poissa sarjasta äitiyslomien ajan, mutta nyt hän lähtee kokonaan, koska haluaa keskittyä muihin töihin.

– Olen ollut pari kertaa äitiyslomalla, joten tiedän vähän, miltä se lähteminen tuntuu. Minulle kypsyi se ajatus, että nyt minun on mentävä, Sara Parikka kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Ajatus lopettamisesta kypsyi Parikan mukaan kesälomalla. Hän ei kiellä mahdollisuutta paluuseen, mutta lähitulevaisuudessa se ei tule tapahtumaan.

Sara Parikka ja Jarmo Koski ovat olleet sarjassa mukana pitkään.­

Salattujen elämien lisäksi hän on tehnyt pitkään myös muita töitä. Parikka tekee Johanna Puhakan kanssa myös Papupata-podcastia, ja pitää lifestyleblogia. Parikan Instagram-tili on hyvin suosittu, ja hän kertookin arjestaan usein kuvien ja videoiden muodossa.

Parikka tuli sarjaan vuonna 2008 Peppi Puolakan rooliin. Peppi oli tuolloin yläastelainen tyttö, jonka opettajaäiti Veera, Mirva Kuivalainen, sai töitä Helsingistä. Vuosien myötä Peppi on varttunut yhdeksi sarjan keskeisistä hahmoista.

Sara Parikan hahmo Peppi on kokenut sarjan aikana mitä erikoisempia juonenkäänteitä, kuten parisuhteen velipuolensa Sampon kanssa, sekaantunut huumeisiin ja virunut kaivossa, jonne putosi hevosen selästä.

Jäätkö kaipaamaan Peppiä?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?