Vau, mikä viihteellinen superperjantai ISTV:ssä – katso koko ilta suoria lähetyksiä! - Viihde - Ilta-Sanomat

Vau, mikä viihteellinen superperjantai ISTV:ssä – katso koko ilta suoria lähetyksiä!

Joskus hyvät asiat tulevat ryppäissä. Niin kävi nyt perjantaina 22.3.2019, jolloin ISTV:ssä tulee kuusi viihteellistä suoraa lähetystä osin samaan aikaan.

Suorien uutislähetysten lisäksi ISTV:ssä on perjantaina 22.3.2019 oikea viihteellisten suorien superilta. Katsottavana on Jussi-gaalan ja Radiogaalan punaisten mattojen osuudet, Miss Plus Size -finaali, Battle Beastin konsertti, Slam Wrestling Finland -vapaapainitapahtuma ja Radiogaalan varsinainen gaalaosuus.­

22.3.2019 8:02

Luvassa on gaalojen glamouria, missikisa, viihteellistä urheilua ja illan lopuksi raskasta rokkia.

Tässä on kattaus perjantain iltapäivästä myöhään iltaan asti lähetysten alkamisjärjestyksessä. Pääset katsomaan lähetyksiä alla olevista videoruuduista tai painamalla kyseisen tapahtuman otsikossa olevaa linkkiä.

Suomen elokuva-ala palkitsee vuoden parhaita teoksia ja tekijöitä Helsingissä. ISTV on Jussi-gaalan punaisella matolla vastaanottamassa kutsuvieraita.

Suomen radioala palkitsee vuoden parhaita tuotantoja ja tekijöitä Helsingissä. ISTV on Radiogaalan punaisella matolla vastaanottamassa kutsuvieraita.

Viihteellisen amerikkalaisen vapaapainin eurooppalaiset niminaiset ja -miehet ottavat mittaa toisistaan kehässä Helsingissä.

Vanajanlinnassa kruunataan uusi Miss Plus Size kymmenen upean kaunottaren joukosta.

Suomalaisen metallitaivaan nouseva tähti Battle Beast heittää kiertueen avauskeikkansa Helsingissä. Illassa nähdään tukeva kattaus raskasta metallia, sillä ennen pääesiintyjää lämmittelijöinä nähdään ruotsalainen superyhtye CyHra, juuri Emma-ehdokkaaksi valittu Arion ja Suomen hevitaivaan lupaus Tyrantti. Lähetyksen alustava aikataulu on:

  • Klo 19:30-20:00 Tyrantti

  • Klo 20:00-20:30 tauko

  • Klo 20:30-21:10 Arion

  • Klo 21:10-21:40 tauko

  • Klo 21:40-22:25 CyHra

  • Klo 22:25-22:55 tauko

  • Klo 22:55-00:25 Battle Beast

Radiogaalassa palkitaan vuoden radion tekijät ja esiintyjät. Lavalla gaalayleisöä ja ISTV:n katsojia viihdyttävät huippuartistit, mm. Pyhimys, Gasellit ja JVG. Gaalan juontavat YleX:n Viki ja Köpi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?