Frederik etsii vaimoa Facebookissa: ”Varatut, pettäjät tai kusettajat älkää vaivautuko”

Julkaistu:

Vaimo haussa
Frederik etsii elämänkumppania sosiaalisessa mediassa.
Pitkän linjan muusikko Frederik kertoi IS:lle syksyllä 2017 pitkän parisuhteensa päättyneen eroon, kun hänen kumppaninsa Riikka pakkasi 17 vuoden jälkeen tavaransa ja lähti.

Frederik, oikealta nimeltään Ilkka Sysimetsä, 74, kertoi tuolloin myös liittyneensä Tinderiin. Hän myös lopetti sovelluksen käytön, mutta palasi myöhemmin sen pariin.

Nyt Frederik on intoutunut etsimään kumppania tosissaan. Julkaisemassaan Facebook-päivityksessä Frederik kertoo etsivänsä vaimoa ja ilmoittaa, ettei hän katso epärehellisyyttä hyvällä. Hän myös täräyttää, ettei varattujen ta pettäjien kannata vaivautua.Marraskuussa 2018 Frederik sanoi Huomenta Suomessa, että uuden kumppanin etsiminen sosiaalisesta mediasta oli exän idea, ja haku uuden rakkauden löytämiseen on päällä.

– Ja tosi kovaa onkin. Olen pitänyt silmiä auki ja muutamia kontakteja onkin löytynyt, Frederik kertoi tuolloin.

Frederikin unelmakumppani olisi artistin tavoin liikunnallinen ja aktiivinen. Ensitreffit voitaisiin sopia vaikka Pirkkolan urheilupuistoon.

Täysin kivuttomasti heilanmetsästys ei ole luonnistunut. Muusikko kertoo törmänneensä Tinderissä myös feikkiprofiileihin. Erityisesti tekaistuja profiileita löytyy ulkomailta.


– Siellä saattaakin olla joku aivan muu puhumassa. On sellaisia, että jos minä kysyn puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta niin ollaan, että öppöppöö, etpäs saakkaan, maksa rahaa, ”Reetu” tuskaili.

Vaikka rakkausrintamalla myrskyää, muusikon mukaan keikkapaikoilla yleisö villiintyy ja pikkuhousut lentelevät kuten ennenkin.

– Se on riistäytynyt ihan käsistä. Ne päätyvät varastoihin, jotta voin sitten myöhemmin perustaa niistä pikkuhousumuseon. Niissä on päivämäärät ja viestit mukana, voin sitten myöhemmin esitellä niitä kansalle, että kuinka on housumuoti muuttunut, artisti lohkaisi pilke silmäkulmassaan.