Selviytyjissä nähdään yllättävä käänne – Virpi Kätkä anelee anteeksiantoa Lola Odusogalta: ”Olen mennyt kuin pässi narussa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Selviytyjissä nähdään yllättävä käänne – Virpi Kätkä anelee anteeksiantoa Lola Odusogalta: ”Olen mennyt kuin pässi narussa”

Virpi Kätkä lähestyy viidakossa Lola Odusogaa sovitellakseen rauhaa kaksikon välille.

21.3.2019 15:25

Selviytyjät Suomi -ohjelman ensi sunnuntain jaksossa kilpailijat palaavat dramaattisesta heimoneuvostosta, jossa Vilma Bergenheimluovutti koskemattomuusamulettinsa Virpi Kätkälle ja äänestettiin äänivyöryllä ulos.

Jäljelle jääneet uuden Himbuyan-heimon jäsenet tulevat iltanuotion äärellä siihen tulokseen, että Vilma luovutti kisan tahallaan.

Vilman lähtö oli etenkin Lola Odusogan mieleen, mutta mieltä kaihertaa edelleen Vilman liittolaisen Virpin läsnäolo.

– Nyt kun oli viikon ilman Virpiä, ja nyt on jälleen Virpin kanssa samassa paikassa, on suhteellisen haastavaa olla samassa leirissä ihmisen kanssa, joka on kertaalleen sua puukottanut selkään.

Virpi päättääkin lähestyä Lolaa sovinnon merkeissä.

– Mulla on painanut mieltä, koska lähdin silloin Vilman mukaan ja särjin edellisen liiton Agilassa. Sanoin Lolalle tänään, että haluaisin jutella, Virpi selostaa.

Kaksikko tapaa pusikossa, jossa Virpi tuntuu sälyttävän vastuuta alkukisasta tapahtuneesta äänestyksestä Vilman niskoille.

– Mä pyydän anteeksi, että mä oon mennyt kuin pässi narussa. Mä en sulta pyydä mitään vastapalvelusta, mutta mä voin sulle tehdä vastapalveluksen, mä olen sen velkaa. Mulla on ollut paha mieli tästä ja mä en halua, että sä vihoittelet. Jos anteeksipyyntö riittää? Virpi tunnustelee Lolaa.

Lola ottaa anteeksipyynnön vastaan, mutta haluaa Virpiltä vielä palveluksen.

– Kyllä se varmaan riittää, mut jos tulee sellainen tilanne, että on joku porukka, joka haluaa tietyn henkilön ulos ja tarvitaan yksi ääni, niin olisiko se yksi ääni sinun vastapalvelus?

Kaksikko lyö kättä päälle sovinnon merkiksi.

– Kyllä me voidaan näin laittaa kättä päälle, Virpi lupaa.

Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin kello 20.

Heti ohjelman jälkeen tuoreen jakson käänteitä puidaan läpi Selviytyjät Suomi Extrassa Juuso Mäkilähteen ja Kimmo Vehviläisen johdolla. Jaksossa pudonneen kilpailijan jälkitunnelmia pääsee seuraamaan Ruudusta ohjelmassa Selviytyjät Suomi: Pudonneen tilitys.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?