Nasima Razmyarilta yllätyspaljastus – toinen lapsi tulossa!

Julkaistu:

Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar saa toisen lapsensa elokuussa. Hän kertoo asiasta Facebookissa.
Helsingin apulaispormestari, SDP:n entinen kansanedustaja Nasima Razmyar odottaa toista lastaan. Razmyar kertoi ilouutisen Facebook-sivullaan keskiviikkoaamuna.

– Elämäni hienoin asia on ollut poikani syntymä elokuussa 2016. Lapsi on tuonut perheeseemme valtavasti iloa ja onnea. Elokuussa onnemme tuplaantuu, sillä saamme toisen lapsen, Razmyar kirjoittaa liikuttavassa päivityksessään.
Razmyar, 34, nousi eduskuntaan vuoden 2015 eduskuntavaaleissa. Razmyar erosi eduskunnasta kesäkuussa 2017, kun hänet valittiin Helsingin apulaispormestariksi. Razmyar vastaa apulaispormestarina kulttuurin ja liikunnan palvelukokonaisuuksista. Razmyar kertoo jättäytyvänsä äitiyslomalle syksyllä.


– Apulaispormestarin työ on antoisaa, mutta kiireistä. Lapsen syntymä tarkoittaa syyskauden mittaista taukoa tästä työstä. Kesään asti teen täydellä tarmolla töitä, nainen kirjoittaa.

Razmyar on naimisissa Johan Fagerin kanssa ja heillä on avioliitostaan kolmevuotias poikalapsi. Afganistanista kotoisin oleva Razmyar muutti perheineen Suomeen vuonna 1993, kun perhe sai Suomesta turvapaikan.
Razmyar valittiin vuoden pakolaisnaiseksi vuonna 2010. Suomalaisille Razmyar tuli tutuksi viimeistään, kun hän samana keväänä osallistui suosittuun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan parinaan Jani Rasimus.


Razmyarin osallistuminen ohjelmaan aiheutti tuolloin runsaasti kohua afgaaniyhteisössä sekä puolueen sisäpiirissä. Keväällä 2017 ilmestyneessä kirjassaan Nasima nainen avautui tuolloin kohtaamastaan rankasta kritiikistä.

– Alkoi selän takana pahan puhuminen. Vanhemmilleni soiteltiin, miten loukkaavaa ja häpeällistä on sallia tällainen, nainen avautui kirjassaan.
Razmyar on politiikassa puhunut aktiivisesti vähemmistöjen, kuten pakolaisten oikeuksien puolesta. Ennen valintaansa apulaispormestariksi hän toimi useamman kauden Helsingin kaupunginvaltuutettuna.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt