Janni Hussi ja Joel Harkimo hehkuivat onnea suorassa lähetyksessä – haaveilevat perheen perustamisesta: ”Se oli rakkautta ensi silmäyksellä”

Julkaistu:

Viihdemaailman tuore superpari esiintyi ensimmäistä kertaa yhdessä keskiviikon Vappu ja Maria Livessä.
Janni Hussi ja Joel Harkimo vierailivat Vappu ja Maria Livessä keskiviikkoiltana. Kyseessä oli kaksikon ensimmäinen yhteinen televisioesiintyminen. Suomalaisen viihdemaailman uusi superpari kertoi suhteestaan sosiaalisessa mediassa viime lokakuussa.

Lue lisää: Janni Hussi paljastaa erikoisen seikan siitä, miten julkkisten parisuhteet usein alkavat – päätyi Joel Harkimon kanssa nopeasti tiukkaan ratkaisuun

Hussi ja Harkimo hehkuivat rakkauden onnea Vappu Pimiän ja Maria Hintikan luotsaamassa suorassa lähetyksessä. Harkimolta juontajat kyselivät politiikasta, Hussilta puolestaan liikunnasta.

Yllättäen pariskunta kertoi myös perustaneensa hiljattain uuden, yhteisen yrityksen. Pimiä tivasikin parilta heti, millaista on työskennellä yhdessä.

– Siistiä, Harkimo totesi saman tien.

–  No ei se kyllä siistiä ole, jos mun toimistoa katsoo, huudahti Hussi heti perään.Harkimo totesi parin täydentävän hyvin toisiaan. Hän kertoi perustaneensa vastikään myös oman Youtube-kanavansa Jannin inspiroimana.

– Meillä on molemmilla sellaista osaamista, mitä toisella ei ole. Sitten me myös tuetaan ja jeesataan toisiamme, Harkimo totesi.

Harkimo ja Hussi ovat pitäneet yhtä reilun puolen vuoden ajan. Siinä ajassa he ovat muuttaneet yhteen sekä perustaneet yhteisen yrityksen. Joku voisi sanoa parin edenneen verrattain nopeasti. Hussi kuitenkin totesi tienneensä heti, että Harkimo on hänelle ”se oikea”.


– Kyllä se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Ja vaikka ei seurusteltaisi, niin tosi mielellään tekisin Jollen kanssa duunia, Janni totesi kehuen samalla kumppaninsa työmoraalia.

Suorassa lähetyksessä parilta udeltiin myös heidän haaveistaan ja tulevaisuuden suunnitelmistaan. Hussi ja Harkimo kertoivat suunnittelevansa yhteistä tulevaisuutta.– Meillä on tosi paljon myös henkilökohtasia unelmia. Sen takia me varmaan toimitaankin niin hyvin yhdessä. Paljon on uraan liittyviä asioita, mutta kyllä mä haaveilen myös perheen perustamisesta, Harkimo paljasti.

Janni Hussi tuli tunnetuksi fitnessmallina ja tv-persoonana. Nykyisin nainen työskentelee sosiaalisen median parissa. Harkimo on puolestaan nähty isänsä Hjallis Harkimon rinnalla muun muassa Diilissä.