Nakuilua, huumeita, laihdutuspillereitä, syrjähyppyjä ja itseinhoa – niputimme yhteen Kardashian-skandaalit: olisitko muistanut näitä?

Huhtikuussa alkaa vuonna 2007 alkaneen Kardashianit-sarjan peräti kuudestoista kausi. Kourtneysta, Kimistä, Khloésta, Kendallista, Kyliestä, Robista, Krisistä ja Caitlynistä on tullut supersuosittuja ja yltiörikkaita, yksityisyytensä menettäneitä tähtiä, joiden kyseenalaiselle meriittilistalle mahtuu jos jonkinlaista kohua.

Sisaruksista suosituin on Kylie Jenner (vas.), jota seuraa Instagramissa liki 130 miljoonaa seuraajaa.

20.3.2019 20:31

Kim Kardashian, 38

Seksivideo sinkosi Kim Kardashianin maailmanmaineeseen. Kim teki kuuluisan seksivideonsa hip hop -tähti Ray J:n kanssa vuonna 2002. Video nousi otsikoihin vuonna 2007, jolloin Kimin nimi alkoi olla kaikkien huulilla. Kim tunnettiin silloin Paris Hiltonin avustajana ja bestiksenä.

Kim Kardashian tuli tunnetuksi Paris Hiltonin bestiksenä ja avustajana.

Myöhemmin Kim haastoi pornoyhtiö Vivid Entertainmentin oikeuteen nauhan omistusoikeuksista, mutta lopulta riita soviteltiin 5 miljoonalla dollarilla.

Tuoreimmalla Kardashianit-kaudella Kim paljasti ottaneensa ekstaasia ennen videon kuvausta.

–  Todellakin. Kaikki tietävät sen. Leukani tärisi (videolla) koko ajan sen takia.

Kimin toista avioliittoa epäiltiin pr-tempuksi, jolla kerättiin vain katsojia. Kim iski silmänsä koripalloilija Kris Humphriesiin 2010. Avioliitto solmittiin seuraavan vuoden elokuussa. Hääjakso ehti julki lokakuussa juuri ja juuri ennen avioeroilmoitusta.

Kris Humpriesin ja Kim Kardashianin liitto loppui lyhyeen. Kim haki avioeroa 72 päivän päästä papin aamenesta.

Kim haastettiin sisartensa Kourtneyn ja Khloén ohella oikeuteen laihdutuspillereistä 2012. QuickTrim -nimisten laihdutuspillereiden tyytymättömät käyttäjät nostivat äläkän pillereiden toimimattomuudesta. Kyseisiä nappeja mainostettiin näkyvästi Kardashianin siskosten avulla. Viiden miljoonan dollarin kanne soviteltiin lopulta.

Vuonna 2014 Paper-lehti uhosi räjäyttävänsä internetin Kim Kardashianin alastonkuvilla. Kim suostui lehden alastonkuviin ilmaiseksi. TMZ-sivuston mukaan Kardashian halusi työskennellä maineikkaan Jean-Claude Gouden kanssa, eikä siksi vaatinut kuvauksista rahaa. Roisia linjaa Kim jatkoi niin ikään Love-lehdessä, jossa hän ei peitellyt mitään.

Khloé Kardashian, 34

Khloé Kardashianilla on ollut suurta epäonnea parisuhteissaan. Helmikuussa tuli ilmi, että hänen lapsensa isä Tristan Thompson oli lämmitellyt Khloén hyvää ystävää ja Kylie-siskon bestistä Jordyn Woodsia. Khloe syytti tapahtuneesta ensin Twitterissä Jordynia, mutta sai päällensä fanien kiivaan muistutuksen siitä, että myös Tristanissa on vikaa. Myöhemmin Khloé veti sanojaan takaisin ja kirjoitti Tristanissa olevan yhtä lailla syytä.

Tristanin syrjähyppelyt tulivat ilmi juuri ennen Khloén synnytystä.

Khloén ja koripalloilija Tristanin suhde alkoi syyskuussa 2016. Onni oli huipussaan, kun pitkään lapsesta haaveillut Khloé tuli raskaaksi. Onni loppui lyhyeen, kun pari päivää ennen True-tyttärensä syntymää Khloé sai järkyttäviä uutisia. Tristan kuvattiin erään bileillan päätteeksi suutelemassa naista yksityisklubilla. He siirtyivät klubilta hotelliin, josta nainen poistui vasta seuraavana iltana.

Kardashianit-ohjelmassa nähtiin, kuinka Khloén supistukset alkoivat ja huolestunut perhe kiirehti hänen luokseen Clevelandiin. Khloé päästi häntäheikkimiehensä seuraamaan synnytystä Kimin ja äitinsä Kris Jennerin suureksi tyrmistykseksi. Khloé teki kaikkensa yrittääkseen turvata lapselleen normaalin elämän, mutta viimeisin Tristan-kohu vaikutti siihen, että hän on päättänyt keskittää elämänsä tyttärensä ympärille ja antaa Tristanin mennä menojaan.

True on Khloén silmäterä.

Khloé oli naimisissa Lamar Odomin kanssa vuodesta 2009 vuoteen 2016. Avioliitto kariutui Lamarin päihteiden käyttöön ja pettämiseen.

Khloé ja Lamar vielä silloin, kun kaikki oli hyvin.

Vuonna 2015 Lamar joutui sairaalaan otettuaan yliannostuksen nevadalaisessa bordellissa. Koomaan vajonnut Odom taisteli pitkään hengestään, mutta toipui lopulta. Vaikka avioliitosta oli enää rippeet jäljellä ja muita ihmisiä mukana kuvioissa, Khloé valvoi Odomin rinnalla sairaalassa pahimman yli.

Sapiskaa Khloé on saanut kulttuurisesta omimisesta. Nainen on poseerannut intiaanipäähineessä ja musliminaisten niqab-kasvohunnussa.

Kourtney Kardashian, 39

Kris Jennerin ja asianajaja Robert Kardashianin esikoinen Kourtney Kardashian on elänyt suhteellisen puhtoista elämää verrattuna pikkusisariinsa. Tosin viime tammikuussa Kourtney tunnusti Kimin ja Khloén tavoin kokeilleensa aikoinaan ekstaasia.

Kourtneylla ei ole Khloén tavoin ollut onnea parisuhteissaan. Hänellä on kolme lasta suhteestaan Scott Disickin kanssa. Pitkä ja tuskainen parisuhde alkoi vuonna 2006, kun Kourtney ja häntä neljä vuotta nuorempi Scott tapasivat yhteisen ystävän kotibileissä. Vuonna 2009 Kourtney sai vihiä siitä, että Scott pyörittäisi muitakin naisia. Pari erosi toviksi ja palasi ennen esikoispoikansa Masonin syntymää joulukuussa 2009.

Scott Disickillä ja Kourtney Kardashianilla on kolme lasta: Mason, Penelope ja Reign.

Seuraavat vuodet kuluvat Scottin painiessa alkoholi-, bile- ja seksiriippuvuutensa kanssa. Lopullisesti Kourtney ja Scott erosivat vuonna 2017.

Rob Kardashian, 32

Kardashianien mustan lampaan Rob Kardashianin elämä on ollut synkkää. Isän kuoleman jälkeen sitä ovat varjostaneet paino-, itsetunto- ja masennusongelmat. Rob ei pystynyt osallistumaan Kimin ja Kanye Westin häihin vuonna 2014. Hän matkusti muiden mukana Pariisiin, mutta lähti ennen Versaillesissa järjestettyä harjoitusillallista ja Firenzen häätilaisuutta.

Rob Kardashian kilpaili Tanssii tähtien kanssa -kisassa vuonna 2011 ja sijoittui siinä toiseksi.

– Sovitin pukuani Pariisissa ja kaikki tuntui ahdistavalta. Olen 185-senttinen ja painoin pahimmillani 136 kiloa, hän kertoi Peoplelle.

Viimeinen pisara oli päivystävät paparazzit. Rob lähti takaisin kotiin, koska hänellä oli niin paha olla.

Julkisuutta karttelevan Robin huhutaan laittaneen elämäntyylinsä uusiksi. Hän on palkannut personal trainerin, joka on tehnyt Tanssii tähtien kanssa -kisassa menestyneelle Robille paljon hyvää.

Rob Kardashianilla ja Blac Chynalla on Dream-niminen tytär.

Sisaret hätkähtivät, kun Rob meni yhteen Blac Chynan kanssa 2016. Kylie Jennerin silloinen poikaystävä Tyga on Blac Chynan ex-mies, ja heillä on yhteinen poika King Cairo. Kris Jenner kehui Blac Chynalla olleen hyvä vaikutus hänen poikaansa.

– Kris kokee Robin selättäneen masennuksensa Blac Chynan ansiosta, lähde kertoi Peoplelle.

Suhde eteni hyvin pikaisesti. Marraskuussa 2016 Blac Chyna synnytti Dream-tyttären. Kuukauden päästä siitä Blac jätti Robin. Huhuttiin, että Chyna aikoi jättää Robin heti, kun hän olisi hyötynyt tarpeeksi Kardashianien nimestä ja tuotemerkistä.

– Rakastin kaikkea tässä naisessa ja rakastin kaikkea, minkä hän toi mukanaan. Todella rakastin. Annoin hänelle kaiken, minkä omistin. En tiennyt olevani vain pieni osa hänen suunnitelmaansa. Uskoin todella, että hänkin rakasti minua samalla tavalla, kuin minä häntä. Olen aivan rikki, eikä mikään ole koskaan tuntunut tältä, Rob tilitti somessa.

Sittemmin tikarit ovat lentäneet puolin ja toisin. Viimeisimmän tiedon mukaan ex-pari yrittää kasvattaa sopuisasti Dream-tytärtään.

Kendall Jenner, 23

Pepsi-mainos ryvetti huippumalli Kendall Jennerin mainetta 2017.

Jenner esiintyi mainoksessa osana mielenosoitusta. Vaaleaan peruukkiin sonnustautunut Jenner poseeraa mainoksessa muotikuvissa, kunnes huomaa, että kadulla on menossa mielenosoitus. Mielenosoitukseen rauhan ja yhdenvertaisuuden puolesta osallistuu liuta nuoria eri kansalaisuuksien edustajia.

Mielenosoittajat marssivat yhdessä kohti poliisirivistöä ja Jenner liittyy joukon mukaan heittäen peruukin päästään. Mielenosoittajat lähestyvät uhkaavasti vartioivia poliiseja. Jännittynyt tilanne raukeaa mainoksessa vasta, kun Jenner astuu väkijoukon eteen ja ojentaa yhdelle poliiseista Pepsi-tölkin. Poliisi ottaa hörpyn virvoitusjuomaa, väkijoukko puhkeaa suosionosoituksiin ja kaikki hurraavat.

Jennerin tähdittämästä kampanjasta nousi pian julkaisun jälkeen valtava kohu, sillä monet kokivat sen loukkaavana, tekopyhänä ja oikeita mielenosoituksia ivaavana.

Kendall pahoitteli myöhemmin mainoksensa aiheuttamaa mielipahaa kyynelehtien.

– Jos olisin tiennyt, että mainoksen seuraukset olisivat tällaiset, en olisi koskaan tehnyt mainosta.

Muutaman kuukauden päästä Kendall oli taas vaikeuksissa. Kendall ja Kylie painattivat muun muassa Metallican, The Doorsin, Tupac Shakurin ja Notorious B.I.G.:n bändipaitoihin omia kuviaan, ja myivät uudelleen tuunattuja paitoja nettikaupoissa kovaan hintaan. Sisarusten vaatemallisto järkytti muun Notorious B.I.G.:n, eli vuonna 1997 kuolleen artistin äidin Voletta Wallacen sekä Metallican nokkamiehen James Hetfieldin.

Kendall Jenneristä on tullut yksi maailman suosituimmista malleista. Kuvassa hän on Victorias’s Secretin muotinäytöksessä 2018.

– Olemme käyttäneet 36 vuotta tehden töitä. Olemme tehneet parhaamme sen eteen, että jokainen sävel merkitsee. Sitten joku vain heittää jotain siihen päälle – ei sillä, että se olisi pyhää tai mitään, mutta osoittakaa nyt jotain kunnioitusta, Metallican laulaja-kitaristi jyrähti.

Kendall on kertonut Kardashianit-sarjassa kärsineensä teininä aknesta ja huonosta itsetunnosta sekä paniikkikohtauksista. Viime vuonna Kendall asteli Golden Globe -gaalan punaiselle matolle itsevarmuutta huokuen ja vähät välitti kasvoillaan kukkivista finneistä. Somessa hänen rohkeuttaan kiiteltiin.

– Älä koskaan anna sen paskan pysäyttää sinua! Kendall twiittasi kiitoksena hänen itsevarmuuttaan kiittäneille.

Kylie Jenner, 21

Liki 130 miljoonalla seuraajallaan Kylie Jenner on kohonnut siskoksista suosituimmaksi ja samalla omaa meikki-imperiumiaan pyörittäväksi kaikkien aikojen nuorimmaksi miljardööriksi.

Täytettyään 18 vuotta Kylie Jenner puki ylleen sadomasokismihenkiset pvc-vaatteet ja poseerasi pyörätuolissa Steven Kleinin kuvissa Interview-lehdessä. Kylie suututti rohkealla kuvillaan etenkin pyörätuolia käyttäviä ihmisiä.

Vuonna 2017 Kylie painui fanien hämmästykseksi maan alle viiden kuukauden ajaksi. Helmikuussa 2018 Kylie julkaisi ilouutisen elämästään. Hänestä oli tullut Stormi-nimisen tyttölapsen äiti. Tyttären isä on Kylien tämähetkinen miesystävä, räppäri Travis Scott.

Viime aikoina Kylie on joutunut mukaan sisarensa Khloen miehen Tristanin ja bestiksensä Jordynin pettämisskandaaliin. Vehkeilyn tultua ilmi Jordyn muutti pois Kylien tiluksilta. Kylien joutui puntaroimaan, miten suhtautua Jordyniin, joka satutti hänen sisartaan Khloéa.

Kylie Jenner ja Jordyn Woods olivat bestiksiä Tristan-kohua. Kylie maksoi Jordynin isän hautajaisetkin vuonna 2017.

Kris Jenner

Kardashian-Jenner-perheen matriarkka Kris Jenner on nainen kaiken maineen ja menestyksen takana. Koko Kardashianit-sarja oli hänen ideansa, ja sarjan ensimmäinen kausi julkaistiin vain puoli vuotta Kim Kardashianin seksivideon vuotamisen jälkeen. On irvailtu, että piru painaa paljon töitä, mutta Kris paiskii töitä vieläkin kovemmin. Epäilijät ja irvileuat ovat epäilleet, onko Kris takana suurimmassa osassa lastensa skandaaleista.

Krisiä itseään ei ole kovin kummoisissa skandaaleissa pyöritelty. Hän on myöntänyt pettäneensä ensimmäistä aviomiestään, O.J. Simpsonin asianajajaa Robert Kardashiania tenniksen pelaajan kanssa.

– Se on asia, jota kadun eniten elämässäni, Kris tilitti Independentille.

Caitlyn Jenner

Maailma kohahti vuonna 2015, kun Kendallin ja Kylien isä, olympiavoittaja Bruce Jenner ilmoitti korjaavansa sukupuolensa naiseksi. Uutinen päätti Kris Jennerin ja Bruce Jennerin 24-vuotisen liiton. Kuuden lapsen isä Caitlyn Jenner kiertää nykyisin puhumassa transihmisten oikeuksien puolesta.

– Monet kysyvät, miksi halusin korjata sukupuoleni naiseksi. Olinhan palkittu urheilija ja isä. Vastaan aina, että olen saavuttanut tuplapotin. Minut on valittu sekä vuoden miesurheilijaksi että vuoden naiseksi, Jenner kertoi Lissabonissa Websummitissa muutama vuosi sitten.

–  Olen kiertänyt puhumassa jo ennen sukupuoleni korjausta. Silloin minulla oli rintaliivit ja pikkuhousut puvun alla, salaa. Nyt voin olla avoimesti minä.

Kendall Jenner vanhempansa Caitlyn Jennerin kanssa Oscar-gaalan Vanity Fair -jatkoilla.

Caitlynin lapset ja lapsipuolet antoivat tukensa tämän päätökselle aluksi. Välit Kardashianeihin ja erityisesti Krisiin ja Kimiin menivät, kun Caitlyn paljasti yksityiskohtia perheen arjesta elämäkerrassaan The Secrets of My Life.

Kimin hermostuttivat Caitlynin väitteet hänen edesmenneestä isästään.

– Caitlynin kirjassa sanotaan, että Robert Kardashian tiesi O.J. Simpsonin olevan syyllinen, mutta hän liittyi puolustustiimiin kostaakseen uudestaan naimisiin menneelle exälleen. Robert kertoi Caitlynille O.J.:n murhaoikeudenkäynnin jälkeen salaa, että hän uskoi ystävänsä olevan syyllinen, Kim puhisi ja jatkoi perään, ettei väite ole totta.

Caitlyn osallistui kuitenkin tyttöystävänsä Sophia Hutchinsin kanssa suvun perinteisiin joulujuhliin 2018, mikä kielisi siitä, että Kris ja Kim olisivat antaneet hänelle anteeksi.

Kardashianit-sarjan kuudestoista kausi CMorella 1.4. alkaen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?