Varattu Iiro jatkaa ronskia flirttailuaan Temptation Islandilla – sinkkunaiset ihmeissään: ”Ois valmis pettämään”

rac

Julkaistu:

Temptation Island Suomi
Varo juonipaljastuksia! Varattu Iiro viihtyy tiiviisti sinkku-Janinan seurassa illan bileissä.
Temptation Island Suomen viides tuotantokausi on käynnistynyt varsin dramaattisissa tunnelmissa. Jo heti ensimmäisellä iltanuotiolla Sami Kuronen joutui lähettämään kaksi naisista takaisin kotisaarelle kyyneleet silmissä, kun Meijun ja Tian miehet näyttivät nauttineen sinkkunaisten seurasta vähän turhankin tiiviisti.

Meijun kanssa pariskuntana viettelysten saarelle matkannut Iiro löysi heti ensimmäisenä iltana itselleen seuraa Janinasta. Iiron ja Janinan lämpimät välit eivät suinkaan ole jääneet huomaamatta muilta saaren asukkailta ja kaksikko viihtyykin varsin tiiviisti yhdessä myös seuraavissa illanistujaisissa.

– Heillä on siinä sellainen oma pieni kupla. Siihen eivät muut pääse mukaan eivätkä he oikein edes kuule, mitä ympärillä tapahtuu. Iiro on ainoastaan kiinnostunut Janinasta, monessakin eri mielessä, eräs sinkkunaisista raportoi kameroille.


Illan juhlissa Iiro ja Janina istuvat jatkuvasti sylikkäin ja toisiaan tiiviisti silmiin tuijotellen. Kaksikko myös vetäytyy toistuvasti omiin oloihinsa ja heidät nähdään myös halailemassa sohvalla varsin läheisissä tunnelmissa.

– Iiro on kiinnostunut Janskusta, selvästi, vahvistaa sinkku-Venla.
  • Voit katsoa katkelman ohjelmasta yllä olevalta videolta.
Kameralle tallentuu myös Iiron ja Janinan välinen, varsin kyseenalainen keskustelu. Kuvanauhalla näkyy, kuinka Iiro pitelee Janinan kasvoista tiukasti kiinni ja flirttailee tälle varsin suorasanaisesti.

– Niin sä et oo kiltti tyttö ja tykkäät noudattaa ohjeita, mies kuiskaa.

– Kyl mä noudatan ohjeita, toteaa Janina.

– Mä en oo ikinä pitänyt ohjeista, Iiro vastaa ottaen naisen syliinsä ja tuoden samalla tämän kasvot varsin lähelle omiaan.


Kaksikon välinen kanssakäyminen herättää myös saaren miesten huomion. Lotan poikaystävä Atso uskoo Iiron toiminnan juontavan juurensa läheisyyden kaipuusta ja toteaa, ettei mitään isompaa ole vielä tapahtunut. Atsokin tosin myöntää, että lähellä on ollut.

– Aika paljon istuttiin Janinan kanssa tossa sohvalla ja puhuttiin kaikenlaista. Ei nyt mikään voittajafiilis ole, Iiro itse puolestaan tunnustaa kameroille.

Saaren sinkkunaiset eivät katso Iiron toimintaa yhtä hyvällä. Sinkku-Fanni täräyttääkin kameroille varsin paljonpuhuvan kommentin.

– Oon kuullut, että Iiro on sanonut, että kyllä hän ois valmis pettämään, nainen vihjaa.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21 Nelosella. Sarjan kaksi seuraavaa jaksoa tulee katsottavaksi Ruudun tilaajille aina keskiviikkoisin kello 21!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt