Laulajakaunotar julkaisi pysäyttävän bikinikuvan – someraivo leimahti heti: ”Miksi koet tarvetta näyttää itseäsi tällaisena?”

Julkaistu: , Päivitetty:

Jessica Simpsonin raskauskuva jakoi fanien mielipiteet.
Viimeisillään raskaana oleva laulaja Jessica Simpson, 38, on valmis toivottamaan lapsensa tervetulleeksi, ainakin viimeisimmän Instagramiin lisäämänsä kuvan perusteella.

Pian syntyvä pienokainen on Jessican ja entisen NHL-tähti Eric Johnsonin kolmas yhteinen lapsi. Toukokuussa 2010 tavannut pariskunta meni naimisiin heinäkuussa 2014. Heillä on kaksi lasta, toukokuussa 2012 syntynyt Maxwell ja kesäkuussa 2013 syntynyt Ace.

Jessica lisäsi Instagram-sivulleen paljonpuhuvan kuvan, jossa Jessica esiintyy bikineissä ja pitää kättään pyöristyneen vatsansa päällä.Jessican fanien reaktiot kuvaan ovat vaihtelevia. Toisista on mahtavaa, että Jessica jakaa raskautensa sosiaalisessa mediassa totuudenmukaisesti, kun taas joitain tuntuu hiertävän se, että Jessica kehtaa esitellä julkisesti tällaista kuvaa itsestään.

– Kiitos, kun julkaisit tämän. Olen itsekin raskaana ja tämä on inspiroivaa, eräs seuraaja kommentoi.

– Olet niin kaunis!

– Siunatkoon! Oletko saamassa kaksoset??

– Näytät niin surkealta, voi sinua.

– Miksi koet tarvetta näyttää itseäsi tällaisena? Olet yleensä kaunis, mutta tämä ei parantanut päivääni.

Jessicaa ei voi syyttää huumorintajuttomuudesta kaunistelusta, mitä tulee raskausaikaan. Jessica on lisännyt sosiaaliseen mediaan raskausaikanaan useita kuvia.Raskaus ei ole ollut helpoimmasta päästä, kertoo Daily Mail. Jessican väitetään kärsineen muun muassa pahoinvoinnista, unettomuudesta, keuhkoputkentulehduksesta, selkäkivuista ja ahdistuksesta. Kaikesta huolimatta Jessica osaa yhä nauraa itselleen.

Toisessa Instagram-kuvassa Jessica pitelee rikkinäistä wc-istuimen kantta.

– Varoitus... Älä nojaa taaksepäin wc-istuimella, kun olet raskaana, Jessica kirjoittaa kuvatekstissä.

Kolmannessa raskaudenaikaisessa Instagram-kuvassaan Jessica lepäilee nojatuolissa närästyksen kourissa.

– Raskausnärästys on saanut minut hankkimaan oman nojatuolin nukkumista varten, kuvatekstissä sanotaan.Jutusta korjattu käännösvirheitä 20.3. klo 20.30.