Yllätysten aamu Temptation Islandilla – Tia järkyttyi avomiehensä Jannen vehtaamisesta sinkku-Jonnan kanssa: ”Huomaatte, että hän on pois”

rac

Julkaistu:

TIS
Temptation Islandilla koittaa ensimmäisen aamu dramaattisen iltanuotion jälkeen.
Temptation Islandilla on aika valita ensimmäiset treffikumppanit, mutta varattujen naisten puolella Tia puuttuu sohvalta.

– Huomaatte, että Tia on pois. Hän järkyttyi eilisestä iltanuotiovideosta sen verran, että vetää hetken happea ja on sen takia näistä valinnoista tänään pois, juontaja Sami Kuronen alustaa ennen kuin päästään treffikumppanien valintaan.

Tia joutui illalla näkemään videolta, kuinka hänen avomiehensä Janne päätyi suutelemaan ja viettämään yhteistä yötä sinkku-Jonnan kanssa.

Varatuista miehistä yksikään ei blokannut sinkkumiehistä ketään niin, ettei oma kumppani voisi tätä valita deiteille. Näin ollen naiset voivat valita komistuksista kenet tahansa.Meiju valitsee treffeille pitkän, urheilullisen ja paidattoman Jessen.

– Mulla on ollut tässä vähän paha mieli, ja Jesse on sellainen, että hän on onnistunut piristämään. Saa ajatukset vähän muualle deiteillä, Meiju perustelee valintaansa.

Lotta haluaa ottaa deiteille Santerin, joka on pitänyt resortissa hieman muita matalampaa profiilia.

– Olihan se outo tilanne lähteä jonkun muun kuin oman miehen kanssa treffeille. Santeri on ollut vähän hiljaisempi tuolla, niin on kiva päästä juttelemaan kahden kesken, Lotta sanoo.

Jenina eli Jöbis puolestaan haluaa viettää aikaa kaulaan asti tatuoidun tarjoilija-Tonin kanssa.

– Tatuoinnit viehättää. Onhan se hyvännäköinen, Jöbis kikattaa, mutta väittää myös, että valinnan päätti silkka arpaonni.

– Miltä tuntuu olla pikavoitto? Kuronen kysyykin Tonilta.

Temptation Island Suomi keskiviikkona 20.3. ja torstaina 21.3. kello 21 Nelosella ja Ruudussa.

Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt