Paris Jackson pääsi pois sairaalasta väitetyn itsemurhayrityksen jälkeen – Nähtiin jo samana iltana treffeillä

Julkaistu:

Väitetyn itsemurhayrityksen vuoksi sairaalaan joutunut Paris Jackson on päässyt pois sairaalasta. Paris on kiistänyt yrittäneensä itsemurhaa.
Viihdesivusto TMZ uutisoi viime lauantaina Michael Jacksonin Paris-tyttären joutuneen sairaalahoitoon. TMZ:n mukaan Parisin kotiin hälytettiin varhain lauantaiaamuna sekä poliisi että ambulanssi ja naisen väitettiin yrittäneen itsemurhaa.

Nyt People uutisoi Parisin päässeen pois sairaalasta. Hymyilevä Paris nimittäin tavattiin Los Angelesin kaduilla lauantaina poikaystävänsä Gabriel Glennin kanssa. Kaksikon nähtiin suuntaavan elokuviin Universal Cityssä.

Parisilla oli yllään harmaat verkkarit yhdistettynä rentoon yläosaan. Myös Glenn oli pukeutunut rentoon huppariin, T-paitaan ja revittyihin farkkuihin.


Viranomaiset vahvistivat lauantaiaamun tapahtumat, mutta eivät ottaneet kantaa uhrin henkilöllisyyteen. Uutissivuston lähteiden mukaan Paris kuitenkin joutui samanaikaisesti sairaalahoitoon osastolle 5150. Kyseinen osasto on tarkoitettu potilaille, joiden uskotaan olevan vaaraksi itselleen tai muille.

Paris kuitenkin kiirehtikumoamaan median väitteet. Uutissivusto E! Newsin mukaan kyseessä ei suinkaan ollut itsemurhayritys, vaan yksinkertainen vahinko, joka vaati käyntiä lääkärissä. Paris ei kertonut sen tarkemmin, millaisesta vahingosta oli kyse.

Paris otti kantaa ympärillään velloviin huhuihin varsin topakasti sosiaalisessa mediassa kumoten samalla TMZ:n väitteet uudesta itsemurhayrityksestä. Nainen kommentoi uutissivuston Twitterissä jakamaan uutiseen varsin kipakasti: ”Fuck you you fucking liars”.
Jo varsin pian väitetyn onnettomuuden jälkeen Paris kommentoi itsemurhaväitteitä sosiaalisessa mediassa, syyttäen toimittajia valehtelijoiksi. Hänet myös kuvattiin asuntonsa ulkopuolella lauantai-iltapäivänä yllään takki, jonka selässä oli teksti ”I’m fine”. Paris nähtiin Glennin kanssa kaupungilla pian tämän jälkeen.


Huhut Parisin itsemurhayrityksestä juontavat juurensa Michael Jacksonista kertovaan kohudokumenttiin, joka esitettiin hiljattain Yhdysvalloissa ja Britanniassa. Dokumentin herättämän huomion on kerrottu olleen erityisen raskasta pop-ikonin lapsille.

Huhumyllyä kiihdytti myös Parisin värikäs historia alkoholi- ja päihdeongelmien kanssa. Nainen on myös kertonut julkisuudessa avoimesti aikaisemmista itsemurhayrityksistään.


Michael Jacksonin elämään pureutuva Finding Neverland -dokumentti on ollut viime aikoina viihdemaailman suurin puheenaihe. Suurta kohua herättänyt dokumentti esitetään Ylellä huhtikuussa.

Dokumentissa Michael Jacksoniin lapsina tutustuneet Wade Robson ja James Safechuck esittävät hirvittäviä väitteitä popin kuninkaasta. Miesten mukaan Jackson hyväksikäytti heitä vuosien ajan.

Yhdysvalloissa ja Britanniassa jo esitetty dokumentti on ollut viime viikot yksi suurimmista puheenaiheista. Jacksonin perikunta on haastanut dokumentin esittäneen HBO:n oikeuteen ja tuominnut väitteet valheellisiksi.

Jacksonin lapset sen sijaan, ovat pysytelleet poissa julkisuudessa dokumentin julkaisun jälkeen. Jacksonin veljenpoika Taj Jackson on kertonut Leaving Neverlandin järkyttäneen poptähden kolmea lasta sydänjuuria myöten.

Jacksonilla on kolme lasta: 17-vuotias Blanket, jonka oikea nimi on Prince Michael Jackson II, 20-vuotias Paris Jackson ja 22-vuotias Prince Michael Joseph Jackson.