Pete Parkkonen julkaisi kuvan, joka uhmaa Instagramin alastomuussääntöjä – Ville Galle lohkaisi heti nasevan kommentin

Julkaistu:

Pete Parkkosen tuorein lomakuva ei jätä mitään arvailujen varaan.
Laulaja Pete Parkkonen, 29, nauttii tällä hetkellä lomailusta. Mies on julkaissut suositulle Instagram-tililleen lukuisia hellettä ja lämpöä hehkuvia otoksia, joissa hän poseeraa palmujen keskellä.

Erityisesti yksi lomakuva sai fanit hieraisemaan silmiään. Kuvassa Parkkonen istuu penkillä lukemassa kirjaa. Huomio kiinnittyy kuitenkin siihen, ettei erittäin ruskettuneella ja hiuksensa vaalentaneella miehellä näytä olevan yllään rihman kiertämää.

Lisäksi Parkkosella on kädessään savuke, ja viereisellä pöydällä komeilee oluttölkki.
JVG-yhtyeestä tuttu Ville Galle kävi heti kommentoimassa Parkkosen lomakuvaa osuvalla heitolla.

– Pronssiveistos, Ville Galle totesi lyhyesti.

Parkkonen on julkaissut lukuisia muitakin lomakuvia, joissa hän hymyilee aurinkolasit silmillään tai poseeraa palmujen keskellä.
Parkkonen tuli alunperin tutuksi Idolsista vuonna 2008. Nyt hän on julkaissut jo neljä kokopitkää albumia.

Parkkonen nousi seksisymbolin maineeseen joulukuussa 2016, kun hänen roisi, paljasta pintaa sisältävä, Kohta sataa -musiikkivideonsa julkaistiin. Parkkonen on myöntänyt, ettei hän osannut kuvitella, kuinka paljon saisi kuulla musiikkivideosta vielä tänäkin päivänä.

Parkkonen on kertonut Anna-lehdelle joutuvansa keikoillaan jatkuvasti naisten ahdistelemaksi. Parkkonen totesi tällöin, että naisten kokemasta ahdistelusta puhutaan paljon, mutta miesten kokemasta ei niinkään.

– Onneksi minulla on kantava ääni ja sanon tiukasti, että näpit irti, älä tee noin. Tavallisesti se tehoaa, Parkkonen sanoo Anna-lehdelle.

Parkkosella on vuonna 2015 syntynyt poika. Parkkonen on kertonut Me Naisille muutama vuosi sitten, että hänen elämänsä koki täyskäännöksen lapsen syntymän jälkeen.

– Minulla ei ollut mitään käsitystä siitä, millaista isyys käytännössä on. Kaikki vastasyntyneen kanssa oli uutta. Pelkäsin aluksi, toiminko oikein ja mietin, mitä tälle käärölle pitää nyt tehdä, Parkkonen kertoi Me Naiset -lehdessä.