Suvi Teräsniskalta koskettava päivitys – lauloi Olli Lindholmin hautajaisissa: ”Harvemmin on laulaminen vaatinut niin paljon” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suvi Teräsniskalta koskettava päivitys – lauloi Olli Lindholmin hautajaisissa: ”Harvemmin on laulaminen vaatinut niin paljon”

Olli Lindholm oli Suvi Teräsniskalle läheinen ystävä ja oppi-isä.

Olli Lindholm ja Suvi Teräsniska tutustuivat jo vuosia sitten. Teräsniska on julkisuudessa kutsunut Lindholmia oppi-isäkseen.

17.3.2019 12:16

Laulaja ja Yö-yhtyeen keulakuva Olli Lindholm siunattiin eilen haudan lepoon. Lindholm menehtyi hiljattain yllättävään sairauskohtaukseen. Hän oli kuollessaan 54-vuotias.

Lindholmin hautajaisia vietettiin läheisten kesken Pomarkussa, jossa sijaitsee myös perheen sukuhauta. Ilta-Sanomien tietojen mukaan hautajaisiin osallistui Yö-yhtyeen jäseniä sekä Lindholmin läheinen ystävä Karri Kivi. Kirkossa kuultiin Yö-yhtyeen kappaleita.

Hautajaisiin otti osaa myös laulaja Suvi Teräsniska. Teräsniska ja Lindholm tutustuivat toisiinsa vuosia sitten, Teräsniskan ollessa vielä lukioikäinen. Teräsniska kertoi musertuneensa, kun suru-uutinen Lindholmin kuolemasta tavoitti hänet.

Suvi Teräsniska ja Olli Lindholm Tampereen iskelmägaalassa 2010.

Nyt Teräsniska on julkaissut Instagramissa koskettavan päivityksen, jossa hän muistelee edesmennyttä ystäväänsä ja oppi-isäänsä. Tekstin yhteydessä hän julkaisi kuvan kukkavihosta, johon kiinnitetyssä kortissa luki ”Silti laulaen laulaja silmänsä sulkee, sointujen siltaa uneensa kulkee”. Lause on peräisin Irwin Goodmanin kappaleesta Viimeinen laulu.

Kuvatekstissään Teräsniska kertoo myös laulaneensa ystävänsä hautajaisissa. Teräsniska on uransa aikana levyttänyt useita Yö-yhtyeen legendaarisia kappaleita.

– Harvemmin on laulaminen vaatinut niin paljon tahdonvoimaa kuin eilen, mutta selvisin. Olli sai kauniin juhlan ja meille jäi kauniit muistot, laulaja kirjoittaa.

Teräsniskan julkaisema kuva keräsi nopeasti satoja kommentteja, joissa laulajalle osoitetaan tukea sydämien muodossa. Teräsniskan surumielisessä päivityksessä oli kuitenkin myös ripaus valoa.

– Yksi viisas ystäväni sen mulle sanoi, että ei surra sitä mitä jäi tekemättä, vaan iloitaan siitä mitä saatiin yhdessä kokea, hän kirjoittaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?