Paris Jackson kumosi väitteet sairaalahoidosta – raivoaa uutissivustolle Twitterissä: ”Helvetin valehtelijat!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Paris Jackson kumosi väitteet sairaalahoidosta – raivoaa uutissivustolle Twitterissä: ”Helvetin valehtelijat!”

Paris Jackson on aiemmin avautunut julkisuudessa ongelmistaan päihteiden kanssa.

Julkaistu: 17.3.2019 9:49

Uutissivusto TMZ väitti Paris Jacksonin yrittäneen itsemurhaa ja joutuneen kiireellisesti sairaalahoitoon. Nyt nainen kumoaa huhut.

Viihdesivusto TMZ uutisoi lauantaina Michael Jacksonin Paris-tyttären joutuneen sairaalahoitoon. TMZ:n mukaan Parisin kotiin hälytettiin varhain lauantaiaamuna sekä poliisi että ambulanssi ja naisen väitettiin yrittäneen itsemurhaa.

Viranomaiset vahvistivat lauantaiaamun tapahtumat, mutta eivät ottaneet kantaa uhrin henkilöllisyyteen. Uutissivuston lähteiden mukaan Paris kuitenkin joutui samanaikaisesti sairaalahoitoon osastolle 5150. Kyseinen osasto on tarkoitettu potilaille, joiden uskotaan olevan vaaraksi itselleen tai muille.

Kohudokumentti Finding Neverlandin saama julkisuus on ollut erityisen raskasta Michael Jacksonin lapsille, kuten Parisille.

Nyt Paris on kuitenkin kiirehtinyt kumoamaan median väitteet. Uutissivusto E! Newsin mukaan kyseessä ei suinkaan ollut itsemurhayritys, vaan yksinkertainen vahinko, joka vaati käyntiä lääkärissä. Paris ei kertonut sen tarkemmin, millaisesta vahingosta oli kyse.

Jo varsin pian väitetyn onnettomuuden jälkeen Paris kommentoi itsemurhaväitteitä sosiaalisessa mediassa, syyttäen toimittajia valehtelijoiksi. Hänet myös kuvattiin asuntonsa ulkopuolella lauantai-iltapäivänä yllään takki, jonka selässä oli teksti ”I’m fine”.

Huhut Parisin itsemurhayrityksestä juontavat juurensa Michael Jacksonista kertovaan kohudokumenttiin, joka esitettiin hiljattain Yhdysvalloissa ja Britanniassa. Dokumentin herättämän huomion on kerrottu olleen erityisen raskasta pop-ikonin lapsille.

Huhumyllyä kiihdytti myös Parisin värikäs historia alkoholi- ja päihdeongelmien kanssa. Nainen on myös kertonut julkisuudessa avoimesti aikaisemmista itsemurhayrityksistään.

Nyt Paris on kuitenkin ottanut kantaa ympärillään velloviin huhuihin varsin topakasti sosiaalisessa mediassa kumoten samalla TMZ:n väitteet uudesta itsemurhayrityksestä. Nainen kommentoi uutissivuston Twitterissä jakamaan uutiseen varsin kipakasti: ”Fuck you you fucking liars”.

Michael Jacksonin elämään pureutuva Finding Neverland -dokumentti on ollut viime aikoina viihdemaailman suurin puheenaihe. Suurta kohua herättänyt dokumentti esitetään Ylellä huhtikuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?