TMZ: Michael Jacksonin Paris-tytär kiidätettiin sairaalaan – kohudokumentilla karmaisevat seuraukset - Viihde - Ilta-Sanomat

TMZ: Michael Jacksonin Paris-tytär kiidätettiin sairaalaan – kohudokumentilla karmaisevat seuraukset

Julkaistu: 16.3.2019 22:44

Viihdesivusto TMZ:n mukaan Paris Jackson on äärimmäisen järkyttynyt Leaving Neverland -dokumentista.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan Michael Jacksonin tytär Paris Jackson, 20, kiidätettiin sairaalaan Los Angelesissa varhain lauantaiaamuna paikallista aikaa. Sivuston mukaan Parisin kotiin hälytettiin poliisi ja ambulanssi noin kello 7.30.

TMZ:n mukaan Paris olisi yrittänyt itsemurhaa ja hänet vietiin sen vuoksi sairaalaan. Sivuston mukaan hänen tilansa on nyt vakaa ja lääkärit tarkkailevat häntä.

Page Sixin mukaan Paris reagoi TMZ:n väitteeseen nopeasti ja julkaisi Twitter-tilillään twiitin, jossa hän ”käski valehtelijoiden haistaa vi**n”.

TMZ:n lähteiden mukaan itsemurhayrityksen syynä olisi valtavaa julkisuutta saanut kohudokumentti Leaving Neverland. Dokumentti esittää vakavia syytöksiä Parisin isää, popikoni Michael Jacksonia kohtaan.

Dokumenttielokuvassa Jacksoniin lapsina tutustuneet Wade Robson ja James Safechuck esittävät hirvittäviä väitteitä popin kuninkaasta. Miesten mukaan Jackson hyväksikäytti heitä vuosien ajan.

Paris Jackson edusti Vanity Fairin Oscar-juhlissa helmikuussa.

TMZ:n mukaan Paris haluaa seistä isänsä takana ja puolustaa tätä. Sivuston mukaan Jacksonin lapset ovat joutuneet syöksykierteeseen dokumentin saaman julkisuuden vuoksi.

Yhdysvalloissa ja Britanniassa jo esitetty dokumentti on ollut viime viikot yksi suurimmista puheenaiheista. Jacksonin perikunta on haastanut dokumentin esittäneen HBO:n oikeuteen ja tuominnut väitteet valheellisiksi. Arvostelijoiden mukaan elokuva on yksipuolinen ja antaa äänen vain Jacksonin väitetyille uhreille.

Dokumentti esitetään Suomessa Ylellä huhtikuussa.

Fanit ovat olleet huolissaan Paris Jacksonin tilasta jo pitkään. Hänestä julkaistiin hiljattain kuvia, joissa hän harhaili New Orleansin kaduilla sekavan oloisena.

Paris on aiemmin kärsinyt alkoholi- ja huumeongelmista, ja fanit pelkäävät nuoren naiseen repsahtaneen kohudokumentin myötä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?