Sirpa Selänne julkaisi veikeän yhteiskuvan 11-vuotiaan Veera-tyttärensä kanssa – sujauttivat ylleen identtiset asut

Julkaistu:

yhteiskuva
Sirpa ja Veera Selänne pukeutuivat sävy sävyyn Pyhän Patrickin päivän kunniaksi.
Pyhän Patrickin päivää vietetään sunnuntaina ympäri maailmaa. Päivänä juhlistetaan Irlannin kansallispäivää sekä Pyhää Patrickia, maan suojeluspyhimystä. Juhlaa vietetään Irlannin lisäksi esimerkiksi Yhdysvalloissa ja siihen kuuluvat vihreät vaatteet ja apilanlehdet.

Sirpa Selänne julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän ja 11-vuotias Veera-tytär poseeraavat Pyhän Patrickin päivän kunniaksi vihreissä t-paidoissa. Äiti ja tytär ovat pukeutuneet identtisesti ja poseeraavat kameralle hymyillen.

– Hyvää Pyhän Patrickin päivää kahdelta onnekkaalta tytöltä, Sirpa toivottaa kuvatekstissä englanniksi.
11-vuotias Veera on Sirpa ja Teemu Selänteen perheen kuopus. Veeralla on kolme isoveljeä, joista yksi asuu tällä hetkellä Suomessa ja kaksi Yhdysvalloissa.

Selänteiden 18-vuotias Leevi-poika suorittaa parhaillaan asepalvelustaan Suomessa. Sirpa, Veera ja Teemu vierailivat hänen luonaan Santahaminan varuskunnassa tammikuussa ja julkaisivat vierailultaan kuvia uuden alokkaan kanssa.
21-vuotias Eetu Selänne puolestaan opiskelee tällä hetkellä Bostonissa, Yhdysvalloissa. Perheen vanhin poika Eemil täytti hiljattain 23 vuotta. Sirpa paljasti IS:lle joulukuussa, että Eemil asuu vielä toistaiseksi vanhempiensa luona ja seurustelee vakituisesti.

– Tiedossa ei ole kihlajaisia tai häitä, mutta tyttöystävä on minulle hyvin mieluinen. Otan hänet mielelläni miniäkseni, jos niin on tapahtuakseen, Sirpasi sanoi.

Sirpa kertoi myös, että Selänteiden Kaliforniassa sijaitseva koti alkanut tuntua yhä tyhjemmältä, kun perheen pojat ovat yksitellen muuttaneet omilleen.

– Haluaisin, että lapset asuisivat kotona vaikka loppuiän, mutta eihän elämä mene niin. En halua käpertyä omaan kaipuuseeni, vaikka minulla onkin heitä kauhea ikävä, hän sanoi.


Sirpa pyrkii iloitsemaan lastensa puolesta, kun näiden elämään tulee uusia asioita. Hän nauttii kuitenkin siitä, että Veera on vielä sen verran nuori, että hän voi hoivata tytärtään.

– Olemme hyvin kiinteä perhe, puhumme kaikesta ja osoitamme tunteet avoimesti. Teemme Teemun kanssa paljon asioita yhdessä jo entuudestaan, joten lasten lähtö ei siinä mielessä muuta yhdessäoloamme.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt