Kylie Jenner paljastaa nyt, miten pääsi eroon raskauskiloistaan – turvautui suomalaisillekin tuttuun metodiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Kylie Jenner paljastaa nyt, miten pääsi eroon raskauskiloistaan – turvautui suomalaisillekin tuttuun metodiin

Julkaistu: 16.3.2019 14:58

Kylie Jenner kertoi seuraajilleen sosiaalisessa mediassa, miten hän hankkiutui niin nopeasti eroon raskauskiloistaan.

Kardashianin perheen kuopus, Kylie Jenner sai vastikään esikoisensa. Nyt nainen paljastaa seuraajilleen sosiaalisessa mediassa, miten hän onnistui hankkiutumaan eroon raskauskiloistaan hämmästyttävän nopeasti, kertoo Daily Mail.

Tiistaina pitämässään Instagramin livelähetyksessä Jenner, 21, paljasti vältelleensä tiettyjä hiilihydraatteja saadakseen painonsa putoamaan takaisin raskautta edeltäviin lukemiin. Jennerin ja räppäri Travis Scottin Stormi-tytär on nyt vuoden ikäinen.

– Yleensä syön mitä ikinä haluan. Pizzaa, pastaa ja paljon maitotuotteita. Nyt olen aikalailla jättänyt kaiken sen pois ja syönyt paremmin. Se on omalla kohdallani se temppu, Keeping Up With The Kardashians -tähti paljasti seuraajilleen.

Kylie Jenner paljasti seuraajilleen, että avain tähden hoikkaan olemukseen on ruokavaliossa.

Jenner kertoi olevansa luonnostaan hoikka, joten hän ei juurikaan harrasta liikuntaa. Hän toteaa avaimen olevan oikeassa ruokavaliossa ja erityisesti hiilihydraattien karsimisessa. Suomessa Jennerin noudattamaa ruokavaliota kutsutaan karppaukseksi.

– Minulla on aina ollut litteä vatsa, mutta se ei palautunut kunnolla entiselleen Stormin jäljiltä, kunnes vasta hiljattain. Sillä on paljon tekemistä ruokavalioni kanssa, Jenner pohti livelähetyksessään.

– Minä kuitenkin uskon, että lapsen jälkeen kehollasi menee aivan yhtä kauan siitä palautumiseen, kuin sillä meni lapsen kantamiseen, Jenner muistutti seuraajiaan.

Kylie Jenner on seurustellut räppäri Travis Scottin kanssa noin kahden vuoden ajan.

Jennerin ja Travis Scottin esikoistytär Stormi syntyi helmikuussa 2018. Jenner onnistui pitämään raskautensa salassa synnytykseen saakka. Hän totesi tuolloin halunneensa nauttia raskausajastaan ilman julkisuuden tuomia paineita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?