Tv-juontaja täräyttää – vaatii Hailey Baldwinia eroamaan Justin Bieberistä: ”Hänen täytyy tehdä se rakkauden tähden” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tv-juontaja täräyttää – vaatii Hailey Baldwinia eroamaan Justin Bieberistä: ”Hänen täytyy tehdä se rakkauden tähden”

Justin Bieber ja Hailey Baldwin menivät naimisiin marraskuussa 2018.

Julkaistu: 16.3.2019 11:04

Wendy Williams uskoo, että ero voisi pelastaa Justin Bieberin ja Hailey Baldwinin avioliiton.

Poptähti Justin Bieber kihlasi mallirakkaansa Hailey Baldwinin heinäkuussa 2018. Parin häitä juhlittiin kaikessa hiljaisuudessa muutamaa kuukautta myöhemmin.

Bieberin, 25, ja Baldwinin, 22, avioliitto on alusta asti herättänyt paljon keskustelua. Pariskuntaa on kritisoitu muun muassa siitä, että he menivät naimisiin verrattain nuorina ja pikaisesti, seurusteltuaan vasta vuoden päivät.

Nyt lusikkansa soppaan on heittänyt myös talkshow-juontaja Wendy Williams. Suosittua The Wendy Williams Showta luotsaavan Williamsin mukaan Baldwinin pitäisi laittaa eropaperit vetämään niin pian kuin mahdollista, kertoo brittilehti Mirror.

Justin Bieber ja Hailey Baldwin ovat julkisuudessa vakuuttaneet olevansa hyvin onnellisia.

Williams totesi perjantaisessa talkshow-lähetyksessään, että 22-vuotias Baldwin on yksinkertaisesti liian nuori käsittelemään niitä psyykkisiä ongelmia, joiden kanssa Bieber painii päivittäin. Bieber on vuosien varrella kamppaillut toistuvasti muun muassa päihdeongelmien sekä masennuksen kanssa.

54-vuotias juontaja täräyttikin suorassa lähetyksessä, ettei Baldwinin suinkaan tulisi pysyä aviomiehensä rinnalla myötä- ja vastoinkäymisissä. Päin vastoin, Baldwinin pitäisi Williamsin mukaan erota Bieberistä pikimmiten.

Wendy Williamsin mukaan avioero voisi pelastaa Hailey Baldwinin ja Justin Bieberin avioliiton tulevaisuuden.

Williams kertoi pelkäävänsä, että Bieberin henkilökohtaiset ongelmat tulevat vaikuttamaan negatiivisesti parin avioliittoon. Naisen mukaan avioero nyt voisi pelastaa parin liiton tulevaisuudessa.

– Hailey Baldwin on vasta 22. Hänen tulisi olla kuin vastarakastunut. Jos olisin hän, eroaisin Justinista rakkauden ja ystävyyden vuoksi. He tapasivat, kun Hailey oli vasta 17.. Hänen täytyisi erota hänestä rakkauden tähden, Williams pohti ohjelmassaan.

– Mitä jos he haluavat joskus lapsia? Tuleeko Justinista poissaoleva isä? Millainen isä ja aviomies hänestä tulee? Tämä on kaikki liikaa 22-vuotiaalle. He saattavat erota piankin, nainen jatkoi.

Williamsin mukaan 22-vuotias Hailey Baldwin on liian nuori murehtimaan aviomiehensä ongelmista.

Williams kuitenkin painotti, ettei sano näitä asioita ilkeyttään. Hän kertoi toivovansa parille kaikkea hyvää.

– Sanon tämän rakkaudesta, en ilkeydestä. Onnea teille, lapset, nainen päätti tilityksensä.

Justin Bieber nousi kuuluisuuteen vuonna 2008 hitillään One Less Lonely Girl ollessaan vasta 14-vuotias. Hän on julkaissut lukuisia listahittejä, joista tunnetuimpia ovat muun muassa Baby, Boyfriend sekä What Do You Mean. Hailey Baldwin on puolestaan kuuluisasta suvusta. Hänen setänsä on tunnettu näyttelijä ja koomikko Alec Baldwin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?