Laulaja Ciaran paino humahti 30 kiloa ylöspäin raskauden aikana – kaunotar joutui turvautumaan hurjaan keinoon

Julkaistu:

Raskauskiloista eroon pääseminen ei ollut Ciaralle helppoa.
Laulajakaunotar Ciara kertoo uusimmassa In Style -lehdessä, kuinka hänen painonsa nousi salakavalasti 30 kiloa toisen lapsen raskauden aikana.

Ciara ja hänen puolisonsa Russel Wilson saivat tyttärensä Sienna Princess Wilsonin huhtikuussa 2017. Laulaja kertoo nauttineensa raskauden aikana valtavasti.

– Ranskalaisia, juustomakaronia, maissileipää. Olen etelän tyttö. Pidämme syömisestä, Ciara naureskeli haastattelussa.

Laulaja kertoi, ettei entisiin mittoihin palaaminen ollut hänelle helppoa, sillä hänen vartalomallinsa ei ole luonnostaan hoikka. Ciara palkkasi lopulta julkkisten suosiman personal trainer Gunnar Petersonin laatimaan ruoka- ja treeniohjelman, joiden avulla laulaja pääsisi takaisin kuntoon.


Ohjelma sisälsi jopa kolme treeniä päivässä ja useita pieniä aterioita. Aamuisin Ciara teki voimaharjoittelua, iltapäivisin kevyitä lenkkejä tai pyöräilyä.

– Heräsin aamulla, imetin, soin pienen aterian, treenasin, tulin kotiin, pumppasin rintamaitoa, söin pienen aterian, imetin, söin lounasta ja menin treenaamaan uudelleen, Ciara kertasi päiväohjelmaansa.

Nykyään nainen harjoittelee 90-minuutin jaksoissa tähtivalmentaja Decker Davisin kanssa.

– Uskon oikeasti, että kaikki lähtee itsensä rakastamisesta, Ciara tuumasi.

– Ja minä rakastan itseäni, kun pidän itsestäni huolta, hän jatkoi.


Russel Wilson ja Ciara avioituivat satumaisissa puitteissa Peckfortonin linnassa, Liverpoolissa vuonna 2016. Pari seurusteli keväästä 2015 lähtien. Ciaran ja Wilsonin suhde oli näkyvästi tapetilla Yhdysvalloissa laulajakaunottaren tekemän lupauksen takia: Ciara julisti, ettei hän harrastaisi seksiä Wilsonin kanssa ennen avioliittoa.

– En aio valehdella. Tämä on ollut vaikeaa, etenkin kun hän on silmissäni maailman komein mies, Ciara kertoi ennen häitä selibaatistaan Cosmopolitan-lehdelle
Russell Wilsonin tiedetään olevan syvästi uskovainen. Hän on kertonut Jumalan puhutelleen häntä ja kehottaneen Wilsonin pidättäytyvän seksistä Ciaran kanssa.

– Jumala sanoi, että minun täytyy johdattaa Ciaraa. Mitä tapahtuisi jos suhteesta riisuttaisi kaikki ylimääräinen, ja eläisimme kuten Jeesus, Wilson pohti seurakunnassaan pitämässä keskustelutilaisuudessa ennen parin avioliittoa.


Ciaralla on myös Future-niminen poika ex-puolisonsa, räppäri Futuren, oikealta nimeltään Nayvadius DeMun Wilburnin kanssa.