Renny Harlinin ja Kirsi Salon välille leimahti kiihkeä romanssi – deittailulla oli odottamaton vaikutus juontajan tulevaisuuteen

Julkaistu:

suhde
Nuoren Kirsi Salon ja Renny Harlinin välille syntyi suhde baari-illan seurauksena.
Elokuvaohjaaja Renny Harlin viettää perjantaina 60-vuotispäiväänsä. Suomen kansainvälisesti menestynein ohjaaja juhlistaa merkkipäivää työn merkeissä, sillä hän kuvaa tällä hetkellä uutta elokuvaa Arabiemiraateissa.

60-vuotiaan Harlinin elämä on ollut vaiherikas. Hän on noussut autotallissa asuvasta maahanmuuttajasta Hollywoodin huipulle ja sittemmin myös Kiinan elokuvateollisuuteen. Hän on myös seurustellut kuuluisuuksien kanssa – niin suomalaisten kuin ulkomaistenkin.
Yksi Harlinin entisistä naisystävistä on Heikoin lenkki -sarjan juontajana tunnetuksi tullut Kirsi Salo. Salo tutustui Harliniin nuorena ja he seurustelivat hetken.

– Sehän ei ole mikään salaisuus, että me deittailimme. Siitä on ihan hirveän kauan. En ollut edes valmistunut Kauppakorkeasta silloin ja olin tosi nuori, Salo sanoo IS:lle.

Salo kertoo, että hän ja Harlin pysyivät ystävinä suhteen jälkeen. Hän ei paljasta, kuinka kauan kaksikko ehti olla yhdessä.

– Se kesti juuri sopivan kauan ja oli hauskaa. Renny oli silloin ja on edelleen ihan huipputyyppi. Me ollaan tänä päivänäkin hyviä ystäviä.


Harlin oli yksi ensimmäisistä julkkiksista, joihin nuori Salo tutustui. Helsingin Sanomat kertoi vuonna 2015, että kaksikko tapasi lyhyesti ravintola Kaivohuoneella. Ilta ei kuitenkaan jatkunut yhdessä, vaan Salo meni yöksi isänsä luokse.

– Aamulla isä tuli herättämään pöllämystyneen näköisenä ja sanoi: ”Kirsi, tuolla oven takana on Renny Harlin pidennetyn limusiinin kanssa. Hän kysyy sinua”, Salo kertoi Kuukausiliitteen haastattelussa 2015.

HS:n mukaan Salo asui hetken Los Angelesissa sinne muuttaneen Harlinin luona, mutta palasi lopulta Suomeen jatkamaan opintojaan. Myöhemmin hän valmistui kauppatieteiden maisteriksi.

Salo tutustui Harlinin kautta tuottaja Markus Seliniin, joka teki Suomessa uutta tietokilpailua, Heikointa lenkkiä. Selin tarjosi Salolle pestiä ohjelman juontajana.

Salo tarttui tilaisuuteen ja juonsi lopulta Heikointa lenkkiä kolmen vuoden ajan. Myöhemmin hän juonsi esimerkiksi Tupla tai kuitti- ja Baari-sarjoja.


Nykyään 52-vuotias Salo on hyvinvointivalmentaja ja tantraohjaaja. Hän järjestää retriittejä ympäri maailmaa, tulevana keväänä esimerkiksi Italiassa ja Kolumbiassa. Salo osti pari vuotta sitten tilan Kolumbian maaseudulta ja viettää siellä muutamia viikkoja pari kertaa vuodessa.

Harlin puolestaan asuu Pekingissä ja luo uraa Kiinan elokuvateollisuudessa. Hän seurustelee nykyään kiinalaisen Kayn kanssa.

Harlin oli naimisissa näyttelijä Geena Davisin kanssa vuosina 1993–1998. Hän on seurustellut myös muun muassa näyttelijätähti Salma Hayekin, entisen Miss Suomi Tarja Smuran, Katariina Sourin ja triathlonisti Katariina Ebelingin kanssa.