Arto Nyberg muistelee kohtaamistaan Conan O’Brienin kanssa – yllättävä puhelu pisti juontajaan vauhtia: ”Kaulailimme drinksut kädessä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Arto Nyberg muistelee kohtaamistaan Conan O’Brienin kanssa – yllättävä puhelu pisti juontajaan vauhtia: ”Kaulailimme drinksut kädessä”

Suosittu talk show -isäntä Conan O’Brien teki kuvausmatkan Suomeen helmikuussa 2006. Nyberg päätti saada miehen ohjelmaansa – hinnalla millä hyvänsä.

16.3.2019 9:48

Arto Nyberg on suomalainen haastattelijakonkari, jonka keskusteluohjelma saavutti äskettäin merkittävän virstanpylvään juhlittuaan 15-vuotissyntymäpäivälähetystä.

Vuosien varrella on sattunut yhtä sun toista, mutta erityisesti yksi kohtaaminen on jäänyt Nybergin mieleen.

Suosittu talk show -isäntä Conan O’Brien teki kuvausmatkan Suomeen helmikuussa 2006. Nyberg päätti saada miehen ohjelmaansa.

– Lähestyin Conania Sub-kanavan kautta. Ajattelin, että se pyyntö jää byrokratian rattaisiin, joten lähdin lentokentälle häntä vastaan. Seisoin jossain oviaukossa kuusi tuntia. Ajattelen, että olen täällä niin kauan, että näen hänet.

– Kaikki olivat jo lähteneet, mutta minä seisoin edelleen kentällä. Yhtäkkiä Conan tulee jostain vip-tilasta. ”Anteeksi, sir. Tuossa on ohjelmani dvd. Katso, jos pääset tulemaan.” No, mitään ei kuulunut ja olin jo buukannut kaikki seuraavan jakson ihmiset, kun puhelin soi kello 12, Nyberg muistelee.

– ”Nyt se kuule tulee. Lähde Pasilaan.” Ei siinä voinut kuin jättää Kummeli-elokuva kesken ja laittaa ravia. Siellä oli kauhea lauma ihmisiä vastassa. 12 tai 13 tyyppiä ja Briteistä palkattu kuvausryhmä, joka taltioi jokaisen sekunnin. Sain haastattelun, Nyberg kertoo.

– Tapasin Conanin uudestaan seuraavana päivänä Telvis-gaalassa. Juteltiin siinä sivussa ja yksi tuottajista tuli sanomaan, että meillä on bileet, tule sinne.

– Koetin estellä, että olen väärän kanavan mies, mutta ei se auttanut. ”Katso, me hoidetaan sinut sisään.” Mulla on vieläkin kuva niistä juhlista, jossa kaulailemme Conanin kanssa drinksut kädessä, Nyberg paljastaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?