Valtteri ja Emilia Bottaksen rakkaus alkoi Arto Nybergin kulisseissa – numerot vaihtuivat vaivihkaa: ”Eihän vanha puusilmä mitään huomannut” - Viihde - Ilta-Sanomat

Valtteri ja Emilia Bottaksen rakkaus alkoi Arto Nybergin kulisseissa – numerot vaihtuivat vaivihkaa: ”Eihän vanha puusilmä mitään huomannut”

Arto Nybergin legendaarisessa keskusteluohjelmassa on vuosien varrella nähty tiukkoja tilanteita ja rakkauden roihahtamista.

17.3.2019 7:25

Arto Nybergin keskusteluohjelma saavutti äskettäin merkittävän virstanpylvään, kun ohjelman 15-vuotissyntymäpäivälähetys nähtiin tv-ruuduissa.

Nybergin ohjelman kulisseissa on ehtinyt 15 vuodessa tapahtua monia asioita, jotka ovat jääneet katsojilta piiloon. Ihmiset ovat tavanneet ensimmäistä kertaa, välillä on ollut tiukkoja tilanteita ja ainakin yksi rakkaustarina on alkanut takahuoneen kahvinkeittimen lämmössä.

– Valtteri Bottas ja Emilia Pikkarainen eivät olleet ennen tavanneet. Meillä on periaate, ettei oteta saman alan ihmisiä samaan lähetykseen, mutta nyt oli pakko, koska Bottas on niin harvoin Suomessa. Oli pakko ottaa. Pitää tässä kohtaa antaa kiitosta ystävälleni Rita Tainolalle, joka vinkkasi, että Bottas on maisemissa. Rita toimi siis amorina.

Emilia ja Valtteri Bottas tapasivat toisensa Nybergin ohjelmassa. Häitä juhlittiin 2016.­

– Enhän minä, vanha puusilmä, huomannut tai edes ajatellut, että heidän välillään olisi mitään tapahtunut. Jälkeenpäin näin Emiliaa ja kysyin, että mitä, mitä? No, minä olin jäänyt harjoitusläpimenon jälkeen korjailemaan papereitani, ja sillä välin he olivat vaihtaneet puhelinnumeroita. Kaksi viikkoa siitä Valtteri soitti Emilialle, ja rest is history.

Rakastuneet Valtteri ja Emilia astelivat alttarille vuonna 2016.

Arto Nyberg kertoo, ettei hän huomannut nuorten rakkauden syttymistä lainkaan.­

Eräs toinenkin kohtaaminen on jäänyt Nybergin mieleen. Kirjailija Jari Tervo kirjoittaa parhaillaan elämäkertaa Vesa-Matti Loirista.

Nyberg ei ole varma, syntyikö idea kirjaan jo hänen ohjelmassaan, mutta studiolamppujen loisteessa Loiri ja Tervo tapasivat ensimmäisen kerran.

–En tiedä, oliko kirja-asiaa puhuttu, mutta mun ohjelmassa he tapasivat. Ja kapakkaanhan pojat siitä lähtivät, haastattelija virnuilee.

Myös Vesa-Matti Loiri ja Jari Tervo tapasivat Nybergin ohjelmassa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?