Naisen Tinder-treffit päättyivät oudoissa tunnelmissa ja mies teki katoamistempun – 3 kuukautta myöhemmin puhelimeen kilahti pöyristyttävä viesti

Julkaistu:

Kimberleyn treffit Tinderissä tapaamansa miehen kanssa johtivat kiusalliseen keskusteluun.
Tinder-treffailu voi toisinaan olla puistattava kokemus. Tämän sai kokea myös brittiläinen Kimberley Latham-Hawkesford. Nainen avautui sosiaalisessa mediassa pahasti epäonnistuneista deiteistään Luke Jamesiksi itseään kutsuvan miehen kanssa aikaisemmin tällä viikolla, kertoo brittilehti The Sun.

Kimberley, 24, tapasi Jamesin deittisovellus Tinderissä. Naisen mukaan parin ensitreffit sujuivat hyvin siihen asti, kunnes mies alkoi ladella suustaan mitä kummallisimpia kysymyksiä ja vaatimuksia.

Mies muun muassa kysyi Kimberleyltä, voisiko tämä harkita turvautuvansa plastiikkakirurgiaan. Tämä myös ehdotteli naiselle paikkoja, mistä tämän tulisi jatkossa ostaa vaatteensa. Parin treffit päättyivät kiusallisissa tunnelmissa, eikä Kimberley kuullut miehestä sen koommin - ennen kuin nyt, kolme kuukautta myöhemmin.

– Hei Kimberley. Tiedän, että kävimme treffeillä jokin aika sitten. Olen pahoillani jos loukkasin sinua, mies viestitti Kimberleylle Snapchatin välityksellä.


Ystävällistä anteeksipyyntöä seurasi kuitenkin pian pitkä lista asioista, joita naisen pitäisi itsessään muuttaa, jos hän haluaisi toisille treffeille Jamesin kanssa.

– Jos pudottaisit hieman painoa, näyttäisit uskomattomalta. Olet myös hyvin kalpea, pieni tekorusketus ei haittaisi. Sinun pitäisi ottaa myös lisää huulitäytteitä sekä värjätä hiuksesi ja ottaa hiustenpidennykset. Pitkät hiukset ovat paljon viehättävämmät, mies listasi.

Eikä tässä vielä kaikki. Kaikkien näiden vaatimusten jälkeen James sanoi, että Kimberley meikkaa liikaa ja tämän tulisi näyttää luonnollisemmalta. Tämä myös arvosteli naisen luonnetta, ruokailutottumuksia sekä huumorintajua.

– Annan sinulle kuukauden aikaa. Jos teet nämä muutokset, saatan harkita toisia treffejä, mies päätti listauksensa.

Kimberley ei kuitenkaan jäänyt sanattomaksi kohtuuttomien vaatimusten edessä. Nainen nimittäin täräytti koko viestiketjun kaiken kansan nähtäville Facebookiin.

– Kuvittele olevasi niin omahyväinen, että lähetät tämän naiselle kolme kuukautta treffien jälkeen, Kimberley kirjoitti kuvakaappauksensa yhteyteen.

Kimberleyn tarina on sitemmin levinnyt laajalti sosiaalisessa mediassa ja nainen on saanut osakseen paljon sympatiaa ympäri maailman.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt