One Direction-tähden suuri suru: Teini-ikäinen pikkusisko menehtyi yllättäen – äidin kuolemasta vasta kaksi vuotta

Julkaistu:

Louis Tomlinsonin 18-vuotias pikkusisko menehtyi yllättäen keskiviikkona.
One Direction -tähti Louis Tomlinson joutui keskiviikkoiltana vastaanottamaan järkyttäviä uutisia, kun hänen teini-ikäinen siskonsa menehtyi yllättäen, kertoo brittilehti The Sun.

Félicité Tomlinson, 18, oli ollut ystävänsä kanssa omassa Lontoon kodissaan, kun hän oli yllättäen lyyhistynyt asuntonsa lattialle. Vaikka ambulanssi saatiin paikalle lähes välittömästi, ei mitään ollut enää tehtävissä.

Lähteiden mukaan Tomlinson menehtyi hoitohenkilökunnan läsnä ollessa omassa Earls Courtin asunnossaan. Kuolinsyyksi epäillään sydänkohtausta, mutta tietoa ei ole toistaiseksi vahvistettu julkisuudessa. Viranomaisten mukaan päihteillä ei ollut osuutta asiaan.Vasta hiljattain täysi-ikäisyyden saavuttanut Félicité, ystävien kesken Fizzy, tunnettiin Britanniassa mallina sekä Instagram-vaikuttajana. Hänellä oli Instagramissa yli 1,3 miljoonaa seuraajaa. Perheen läheinen ystävä kertoi brittilehdelle nuoren naisen kuoleman musertaneen monet.

– Félicité oli kovin rakastettu Louisin ja koko perheen puolesta. He ovat surun murtamia, kuten voi kuvitella. Hänellä oli niin paljon ystäviä, hän oli niin positiivinen ja iloinen ihminen. Tämä on iso menetys maailmalle, lähde kommentoi The Sunille.


Poikabändi One Directionista sekä sen jälkeisestä soolourastaan tunnettu Louis ei ole toistaiseksi kommentoinut julkisuudessa pikkusiskonsa äkillistä kuolemaa. Myöskään tämän edustaja ei ole tähän mennessä suostunut antamaan lausuntoa tapahtuneesta.

Menetti äitinsä kaksi vuotta sitten

Tomlinsonin, 27, menetys ei ole ensimmäinen laatuaan. Laulaja nimittäin menetti äitinsä, Johanna Deakinin leukemialle vain kaksi vuotta sitten, tämän taisteltua jo tovin syöpää vastaan. Deakin oli kuollessaan 43-vuotias.Tuolloin surun murtama Tomlinson nousi kuitenkin esiintymislavoille vain muutama päivä myöhemmin. Kunnianosoituksena äidilleen laulaja esitti kappaleensa Just Hold On Britannian X-Factorissa joulukuussa 2016. Hiljattain julkaistulle debyyttialbumilleen laulaja puolestaan kirjoitti äidilleen omistetun kappaleen Two of Us.

Nyt Tomlinson on kuitenkin peruuttanut kaikki tulevat esiintymisensä. Tomlinsonin oli määrä esiintyä viikonloppuna Britanniassa suuressa hyväntekeväisyystapahtumassa sekä kiertää maata promoten esikoisalbumiaan.

– Louis on luonnollisesti suunniltaan menetettyään siskonsa. Tämä on suurin mahdollinen tragedia, ja kaikki haluavat tukea häntä. Louis on äitinsä kuoltua ollut perheen pää ja aina halunnut olla sisarustensa tukena, lähde kommentoi The Sunille torstaina.